|
|||||||
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
3 ποντοι είναι λίγο, όχι για το τζαμι , αλλά για το επανω μέρος , γιατι αυτο θα κραταει και τα πλαινα, το τζαμι και σε 1 πόντο θα κρατιοτανε, εκτος και αν βάλεις το τσερκι που σου ειπα. Δηλαδη , στο επάνω μερος να περασεις το τσερκι περιφερειακά, να το βιδώσεις σε μερικά σημεία και μετα με κάτι να το κρίψεις, μια πλαστική γωνιά πχ
Στο ξαναλέω, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Επίσης να προσέξεις στο κόψιμο γιατι μπορει να βρεις και τις βίδες
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
------------------------- Κάτι αλλο.μεσα στις γωνίες να βάλω πιχακια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 24-01-15 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Τι εννοείς πλαισιο ; Με τετοιο παχος και αυτο μήκος δεν νομιζω να χρειαστείς κόντρα, αλλά αν θες τη βάζεις, κακο δεν θα κάνει. Τι δεν σου πάει καλα με τσερκι ; ------------------------- Αυτο εννοείς ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-01-15 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Πλαίσιο πάνω περιμετρικά μεσα.ξυλινο.οι βίδες στο μπροστά εκεί που θα μπει το τζάμι είναι μόνο κατω.στο πλάι είναι καθετα.δεν ξέρω με το τσερκι πως θα το καλύψω.θα το σκευτω.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
| ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
| ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
| ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
| Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |