|
|||||||
| Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|||
|
|||
|
Μια συμβουλή προς τους φίλους που αγοράζουν χαλαζιακή χύμα από μάντρες και μη ενυδριακά μαγαζιά. Τσεκάρετε και τεστάρετε την χαλαζιακή πριν αγοράσετε μεγάλη ποσότητα και την βάλετε στο ενυδρείο σας, αν ανεβάζει το PH του νερού, επηρεάζει τη σκληρότητα ,πόσο ουδέτερη ειναι η ακόμα και αν τσιμεντώνει όταν βυθιστεί μέσα στο νερό μετά από μερικές μέρες.
Ομιλώ ως παθών ! |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Εγώ όταν έκανα έλεγχο αγοράς για διάφορα ενυδρειακά έψαχνα και για άμμο για τα ενυδρεία μου τυχαία σε κάποιο μαγαζί γνώρισα κάποιο κύριο με όλη τη σημασία της λέξης - εν αντιθέση με σένα που δείχνεις άλλα με την πονηριά που δείχνεις και τα υπονοούμενα που αφήνεις - που ασχολείτε με στησίματα και συντηρήσεις τεράστιων ενυδρείων και μου έκανε την πρόταση να πάρω λευκή ή μπεζ προς 7€ / 5κιλο ή μαύρη προς 16€ / 5κιλο αφού πρώτα με ρώτησε και του είπα για τα συνολικά λίτρα που έχω!!!!!! Και πες μου και κάτι εσένα σ’ έβαλε ο Τσιπάς δικηγόρο του ή το φόρουμ moderator ( που λαχταράς να γίνεις );;;;;;;;;; |
|
|
||||
|
||||
|
Βρε Πέτρο,τί πράγματα είναι αυτά;Θα μπορούσες απλά να ποστάρεις την πρόταση σου, χωρίς όλα τα υπόλοιπα.Ο καθένας πουλάει όσο θέλει.Ποστάρεις εσύ και την δική σου πρόταση και τελος.Όλα τα αλλα δεν χρειάζονται.Τα αλλα για δήθεν φιλικά μαγαζιά του φόρουμ απλά τα αφήνω ασχολιαστα,όπως επίσης και για τον Γιώργο που 2-3 φορές έχω δει στην ζωή μου.Να τονίσω ότι ΔΕΝ ειμαι δικηγόρος του Σταυρού ή του Γιωργου,απλά με ενόχλησε ιδιαίτερα ο τρόπος σου.Και ξέρεις γιατί;Γιατί φίλε Πέτρο εμείς είμαστε το φόρουμ...
|
||||
|
||||
|
Την απάντηση μου θα στην δώσω σε κάποια συνάντηση... και ο λόγος είναι ότι άμα ξεκινήσω να σου απαντάω με βλέπω με μόνιμο ΜΠΑΝ από την πρώτη λέξη
|
||||
|
||||
|
Ας ηρεμησουν τα πνευματα και να μεινει εδω το θεμα, για να μην κλειδωσει.
Οτι θελει ο καθενας μπορει να το λυσει σε προσωπικο επιπεδο απο κοντα, γιατι και η υπομονη καποια στιγμη εξαντλειται.
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μαύρο στίγμα. | achisael | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 17-01-11 00:00 |
| Μαύρο φόντο.Αξίζει? | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-11-10 18:31 |
| Μαύρο ψιλόκοκκο χαλίκι | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-03-09 07:44 |
| Μαύρο χάλι!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-12-05 13:45 |