|
|||||||
| Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Έχω σκοπό να ξεχειμωνιάσουν, αλλά την άνοιξη θα μπει και ο μπόμπιρας μέσα, επομένως θα πρέπει να φύγουν, μη ξαναπέσω στην ίδια λούμπα με το προηγούμενο και τα σαρδελοιποιήσω πάλι, γιατί είμαι και πλεονέκτης, και αν αφεθώ θα μαζέψω όλα τα χρυσόψαρα της περιοχής
Μέχρι την άνοιξη βλέπουμε Γιάννη
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Απορω αυτος ο Δελτα πως κρατιεται ![]() ![]() οκ Τακη.. μεχρι την Ανοιξη τα ξαναλεμε.. θα ξερω κι εγω τοτε αν θα μπορω.. Αντε να σου ζησουν! |
|
|
||||
|
||||
|
σκεψου το ασπρο αρεσει και σεμενα,που δεν ειμαι καθολου του χρυσοψαρου
τακη αληθεια για λιμνη τοχεις σκεφτει καθολου εκει πανω? |
|
|
||||
|
||||
|
Δύσκολο βρε Γιώργο, θα ξυπνήσω καμιά μέρα με τις γλάστρες και τα ενυδρεία αγκαλιά, ασε που όπως είδες δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος χώρος. Αν ήταν αλλιώς θα είχα φτιάξει λίμνη στην αυλή, αλλά ούτε αυτό γίνεται
|
|||
|
|||
|
Χιλια μπραβο! Παραδειγμα για ολους εμας τους αρχαριους! Μπραβο Τακη!!!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστώ φίλε
|
||||
|
||||
|
Για όσους σας άρεσε το άσπρο, φοβάμαι πως θα σας απογοητεύσω ,
το ψαράκι άρχισε να παίρνει χρώμα, είναι εμφανές πως άρχισε κιτρινοπορτοκαλίζει και έχει μεγαλώσει λίγο μου φαίνεται
|
||||
|
||||
|
Σιγα μη γινω ειλωτας του ενυδρειου.
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
| Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
| Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
| Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
| Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |