|
|||||||
| Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
βρηκα αυτό το προιον απο τη seachem κανει?
http://www.seachem.com/Products/prod...uilibrium.html |
|
|
||||
|
||||
|
Μετρα TDS βασικα στην ΑΩ και στην βρυση, γιατι μπορει τα τεστ σου να κανουν λαθος
Με τι μετρας?
|
|||
|
|||
|
Με το τεστ κιτ της τετρα ph, GH, kh, nh3-4,no2, no3 Fe, po4, o2 υγρα τεστ
|
|
|
||||
|
||||
|
ισως αν δεν βρεις λυση, να δοκιμαζες αραγωνιτη για υποστρωμα?
το βρωμικο της οσμωσης τι νιτρικα εχει? |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν το έχω μέτρηση αλλά αν το καθαρό εμπλουτισμένο έχει κάτω απο 5 στα 40 της βρύσης φαντάζομαι ότι το βρωμικο του θα έχει αρκετά παραπανω
------------------------- Αραγωνιτη για υπόστρωμα στο ενυδρείο? Δεν με προβληματίζουν οι τιμες του ενυδρειου σύμφωνα με τη σημερινή μέτρηση έχω ph ~8,2 GH 14 και KH 12 αλλά λόγω μιξης με το νερό της περιοχής (και όχι της βρύσης μου που τα νιτρικά ειναι 40+) ενώ φέρνω GH και KH στο επιθυμητό σημείο τα νιτρικά δεν κατεβαίνουν με τίποτα 25+ στη μέτρηση σήμερα με αλλαγή νερού ~60% ¶ρα ο άραγωνιτης θα μου ανεβάζει ναι μεν τη σκληρότητα σταδιακά στο ενυδρείο αλλά στης αλλαγές με όσμωση τα ψαράκια θα παθαίνουν κοκομπλοκο Εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λαθος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη polinikis : 04-08-14 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Καλα καταλαβες.
Τα 25 νιτρικα ειναι απο το νερο της περιοχης, ή παραγονται στο ενυδρειο απο τον κυκλο του αζωτου?
|
|||
|
|||
|
Έχω μέτρηση απο 3 διαφορετικές παροχές νερού σε 3 διαφορετικά σημεία απέχουν περίπου 5 και 15 χλμ απο το σπίτι μου. Το σπίτι 40+ το σημείο στα 5 χλμ 12,5+ και το σημείο στα 15 χλμ <12,5 δηλαδή αν φέρω νερό απο 40+ χλμ μάλλον θα ειναι κρυσταλλο
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία Ενυδρείου για Pearlscale | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 13 | 21-06-12 11:57 |
| ¶ρρωστο pearlscale? | *claire* | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-04-12 09:02 |
| Η τυχη εχει και τα ορια της! | Γιώργος Κ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 07-01-12 21:16 |
| Α.Ο και απαιτουμενος χρονος ωστε να παρουμε επιθυμητα αποτελεσματα με τη χρηση της... | kgf12345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-10-11 12:36 |