|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ενα απο τα δυο βγαζει, απ' οτι βλεπω. Αριστερα θα ειχε ενδειξει "cool" και "heat" αν ηταν διπλης εξοδου και οχι "set" και "work".
Δες και πως συνδεεται εδω (μην ακουσεις εμενα στη συνδεσμολογια, αλλα τους ειδικους
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
μήπως δε μπορεί να σηκώσει ανεμιστηρακια η θερμαντήρα?? |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Αλλά θέλει προσοχή στις θέσεις 1 & 2. Στη θέση 1 θα βάλεις τη φάση από 220V , τη θέση 2 θα τη δώσεις στον ένα ακροδέκτη από τον θερμαντήρα, και στον άλλο ακροδέκτη του θερμαντήρα θα βάλεις το ουδέτερο
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
ή το ένα ή το άλλο,
Δεν είναι και τόσο πρόβλημα, απλά στις αλλαγές των εποχών θα αλλάζεις συνδεσμολογία και προγραμματισμό
|
||||
|
||||
|
Αν δε βρείς άκρη έχω ένα τέτοιο σαν αυτο που είχες με 1 επαφή στα 5Α στείλε πμ αν σε βολεύει η περιοχή μου.
|
|||
|
|||
|
Σ'ευχαριστώ πολυ Τάκη(με εχεις βοηθήσει σε πολλά θέματα)!!!!
slight ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω....σκέφτομαι να πάρω κατεθυείαν τον stc-1000 για να ξεμπερδέυω. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με skimmer v2 1000 | g81gr | Φίλτρανση | 22 | 05-04-14 15:48 |
| Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |