|
|||||||
| Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω να πω έβαλα νεο νερό και ξεκίνησα την διαδικασια όλη από την αρχή.
Οι πριν ζωντανοι βράχοι τωρα είναι νεκροι και τους κρατάω σαν βάση όπως μου είπατε. Είναι λογικό να βγάζουν στην επιφάνεια τους ένα ελαφρό καφέ χρώμα ; Ακόμα θέλω να ρωτήσω, αν στο σημείο που πριν ήταν μανιτάρια , τωρα έχει ο βράχος σκουρο εντονο πράσινο χρωμα, ειναι φυσικό να συμβαίνει ; Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά ; |
|
|
|||
|
|||
|
Οι νεκροί βράχοι θα έπρεπε πριν μπουν στο ενυδρείο να καθαριστούν (τριφτούν) σχολαστικά και ίσως να ξεραθούν στον ήλιο και να πλυθούν.
Αν λοιπόν δεν έκανες αυτό, και έβαλες έτσι τους βράχους, τότε όλοι οι ψόφιοι οργανισμοί (άλγες και μανιτάρια), βρίσκονταν ακόμη πάνω σε κατάσταση αποσύνθεσης. Οπότε έχεις επιβαρύνει αφάνταστα στο ενυδρείο σου. Οι μετρήσεις τι δείχνουν? Τώρα αν δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε έχεις αρχίσει να αποκτάς καφέ άλγη. Και τα ερωτήματα είναι τα εξής: Χρησιμοποιείς εξ αρχής νερό από R.O.? Χρησιμοποιείς εξ΄ αρχής αντιφώσφορο και κάρβουνο? Μήπως ο φωτισμός σου είναι ασθενής? Τι θερμοκρασία έχεις?
|
|||
|
|||
|
Λυπάμαι πολύ αλλά δεν έκανα τον καθαρισμό που περιγράφεις.
Ναι νερό κσεκίνησα την διαδικασια από την αρχή. Εχω αντιφώσφορο και ενεργό ανθρακα, σκιμμερ, φωτισμό και θερμοκρασια 27 βαθμούς. Αμμωνια στο 0.25 και πικνότητα 1024 |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Έχεις τπτ ζωντανό μέσα?
|
|||
|
|||
|
Εχω 3 λευκες και μια μπλέ ακτινκή.
Για τωρα δουλεύουν 6 ώρες τπτ φοβάμαι ότι δεν κσέρω τι είναι. Καθαρισμό έκανα, στο βράχο. |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
¶ρα έχεις τιποτα ζωντανο μέσα ?
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Ξέρεις αν οι λευκές είναι marin, πόσα kelvin και πόσα Watt? και πές μας αν έχεις κάτι ζωντανό μέσα....
|
|||
|
|||
|
Λυπάμαι πολύ που σας ...βασανίζω αλλά δεν ξέρω πολλά
Ειναι marine white 15 w Ζωντανά είχα τωρα δεν υπάρχει τίποτα |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|