|
|
|
|
||||
|
||||
|
υπάρχει περίπτωση το νερό της βρύσης να εχει αμωννία???
|
||||
|
||||
|
Ολα είναι πιθανά, πρέπει να το ελέγξεις, στη χειρότερη να το πας σε χημείο για έλεγχο
|
||||
|
||||
|
θα ψάξω να βρω κάποιον πιο έμπυρο χομπίστα απο ραφήνα να μου πει και αυτός την γνώμη του
|
||||
|
||||
|
Πολυ φοβάμαι πως Χημείο πρέπει να βρείς, από το νερό αυτό πίνεις, δεν είναι αστείο
|
||||
|
||||
|
ένα ψαράκι μου σκάβει συνέχεια εχει ανοίξει μια γούρνα και ρίχνει και άμμο πάνω σε κάποια κοχύλια
|
||||
|
||||
|
....
|
||||
|
||||
|
Φυσιολογική συμπεριφορά.
Θα στο κάνουν εργοτάξιο να ξέρεις. |
|
|
||||
|
||||
|
καλημέρα! με οτι νερό και να κάνω μέτρηση (ενυδρείου βρύσης εμφιαλωμένο)μου βγαίνει πάντα λαχανί. Αν το συγκρίνω με το χαρτάκι του γλυκού νερού βγαίνει 0.25 αν το συγκρίνω με το χαρτάκι του αλμυρού νερού βγαίνει 0!! μήπως εχει γίνει κάποιο λάθος στις χρωματικές ενδείξεις στα χαρτάκια?
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
| multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
| 60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
| Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
| multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |