|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σήμερα κιόλας την πήγα να δει τα εν λόγο ψάρια !
Της άρεσε και η ιδέα τον μολυ και του κονγκολεζου! και οι πρόταση του πετ σοπα! Της άρεσε επίσης psedotrophεos μαύρο με λευκά στίγματα! |
|
|
|||
|
|||
|
....ούτε καν να το σκεφτεί ο πετσοπάς να σας το πουλήσει!!! δε κάνουν για το ενυδρείο των 80 λιτρων αυτά που πανε πολλά μαζί όχι μεμονομένα. Παίζουν σε άλλη κατηγορία.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ετσι ακριβως. Τα Pseudotropheus απλα ξεχαστε τα. Πες πως δεν υπαρχουν
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Χωραει Εχουν αποθρασυνθει μιλαμε τωρα τελευταια.
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα Σπύρο! Στην ανιψιά μου αρέσουν οι μολοσσοί
(υπάρχει όμως ένα θέμα ασυμβατότητας ως προς το χαρτζιλίκι της! (δηλαδή …… εγώ θα την πληρώνω!) |
|
|
|||
|
|||
|
Οι περισσότεροι πετσοπάδες (στη συντριπτική τους πλειοψηφία μάλιστα) έχουν ξεφύγει εντελώς. Διαβάζω, μέρες τώρα, προτασεις που κάνουν σε ανίδεους πελάτες, εντελώς τραγικές. Ή ποντάρουν στην άγνοια αυτών ή θυσιάζουν τα ζωντανά και καταστρέφουν οικονομικά τον πελάτη οδηγώντας τον ταυτόχρονα εκτός χόμπι πολυ σύντομα (μιας και οι αποτυχίες και οι απογοητεύσεις σύντομα εκει θα τον καταλήξουν) μονο για να κονομήσουν δυο φράγκα παραπάνω. Ειναι επικίνδυνοι οι τύποι, ειναι άθλιοι!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ειναι συμβατος. Μπορεις να τον βαλεις σε 10λιτρο. Εγγυημενα. http://i225.photobucket.com/albums/d...060804004b.jpg http://i225.photobucket.com/albums/d...060804005b.jpg .
|
|||
|
|||
|
Σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα συμβατότητας !
Ειδικά από software έχει όλα τα θετικά! 1) ριζώνει και δένει απευθείας στην καρδιά! 2)καταπληκτικός χαρακτήρας! 3)χρησιμοποιείτε και ως παιχνίδι! (για τα μικροτερα4 και 6 ετών) 4)αντικαθιστά το άλογο (άνετα η 4χρονη θα το κάνει άλογο) 5)έχει μεγάλο οικόπεδο! 6) βαριέμαι να γράψω άλλα! ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1) Χαρτζιλίκι 2) Πάει ο κήπος με τα βιολογικά 3) Πληρώνει εισιτήριο 4) Αναγκαστική αγορά πούλμαν (για τις μετακινήσεις) 5) Κ.λ.π Έχω διαβάσει πάρα πάρα πολλά περιστατικά όπου pet shop έχουν δώσει ψάρια 70 και πάνω εκατοστών για ενυδρεία 40 εκατοστών! Επίσης για να γελάσετε το πρώτο ψάρι που είδε και της άρεσε ήταν ένα Oscar (κιτρινωπό ) αλλά μόλις άκουσε πόσο γίνεται και ότι για να το ταΐζει θα πηγαίνει για ψάρεμα και ότι πιάνει να το ρίχνει μέσα άλλαξε γνώμη! (γυναίκες παιδί μου άλλα λένε, άλλα θέλουν και άλλα κάνουν) |
|
|
||||
|
||||
|
εγω θα εβαζα μεσα ενα μονομαχο....ειναι απο τα αγαπημενα μου και ειδα εναν σημερα καταμαυρο...με ειπανε ειναι σπανιος και η τιμη του ηταν 34 ευρω...μεσα στα 80 λιτρα θα ειναι αρχοντας....
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
| Μήπως θέλει λίπανση? | binational | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 20-12-06 18:42 |