|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μάριε σκοπός της συζήτησης αυτής επειδή θίξαμε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για τα διάφορα πρόσθετα στο reef είναι να βγούν κάποια χρήσιμα
συμπεράσματα για τους νέους χομπίστες. τους έχουμε μπερδέψει κάπως και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. εταιρίας.Και μήν ξεχνάς ότι οι περισσότεροι- και εγώ μαζί-δεν έχουμε C.R. όπως εσύ που σου κρατάει σταθερά ή σου προσθέτει Ca,Strontium,Mg ιχνοστοιχεία και alkalinity επομένως όλα αυτά συν την ιωδίνη πρέπει να τα βάζουμε σε ένα reef ενυδρείο μετρώντας όμως κάθε 7-10 μέρες το ασβέστιο για να το διατηρούμε γύρω στο 400 ή το ΡΗ και την alkalinity πιό συχνά για να βάζουμε buffer (εγώ βάζω kalkwasser) κτλ. Τέλος για τις αλλαγές νερού τί εννοείς συχνές νερού κάθε 25 μέρες που κάνω εγώ είναι αρκετή.Αυτά και άν κάποιος θέλει και άλλες διευκρινίσεις εδώ είμαστε. προανέφερα αφορούν reef ενυδρείο με μαλακά και σκληρά κοράλια που δουλεύει αρκετούς μήνες και όχι fish only ή ένα ενυδρείο που θα γίνει reef αλλά είναι ακόμα στο ξεκίνημα του.
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
| Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |
| ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |