|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eιχαμε στο φυτεμενο της ζωοτεχνιας θοδωρη, αυτο λες? Ωραιο φως εβγαζε εμενα μαρεσε και ας ηταν μικρη, πιστευω αυτη που αναφερετε πιο πανω θανε μια χαρα. Οχι για πολλα πολλα βεβαια εξαρταται τη χρηση.
Αν κρινω οτι την πελια που μουχες δωσει γιαννη την εχω σε ενυδρειο με μια τελειωμενη Τ8 15(?)W 10ετιας, και παει μια χαρα...μια χαρα θα δουλεψει πελια και φερν. |
|
|
||||
|
||||
|
Νομιζω κατι τετοιο ειχαμε στην εκθεση, ναι. Για moonlight, παντως, πολυ καλο ειναι.
|
||||
|
||||
|
Το moonlight πιο είναι... link για να καταλάβω
|
||||
|
||||
|
Τελικά το μπλέ χρώμα κάνει για moonlight ή όχι. Πόσες ώρες το ανάβετε;
|
||||
|
||||
|
Δηλαδή το χρώμα στα λεντ επηρεάζει την ΅΅φωτεινότητα΅΅;
Εγώ που θέλω απλό φως να κάνει και λίγο για τα φυτά ποιο να πάρω… το λευκό; Λογικά όσο ποιο πολλά led τόσο ποιο φωτεινό ή κάνω λάθος; Τα led ζεσταίνουν το χώρο όπως οι λάμπες; Και όταν λέτε moonlight τι ακριβώς εννοείτε; link για να διαβάσω και φώτο please... Καλά είμαι πολύ άσχετος με το φωτισμό τελικά... αλλά είμαι κιχλιδάς πως να το κάνουμε
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Ζεσταινουν γενικως, αλλα το συγκεκριμενο οχι τιποτα το ιδαιτερο. Ειναι προστατευμενο, δεν ειναι ταινια για να ερθει σε αμεση επαφη με το καπακι σου.
|
||||
|
||||
|
Θέμα με άλγες δεν είχες; Έχω ακούσει πως το μπλέ φως δημιουργεί άλγες. Εσένα δεν σου έκανε κάτι τέτοιο;
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| 3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |