|
|||||||
| Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Φιλε μου το δισκο στην δευτερη φωτο αν τον βαλεις σε σκουρο φοντο δεν θα βγαλει pepper?
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=faster80;764039]Φιλε μου το δισκο στην δευτερη φωτο αν τον βαλεις σε σκουρο φοντο δεν θα βγαλει pepper?[/QUOTE τα δισκακια αυτα ειναι απο δικες μου γεννες. ο δευτερος ειναι απο το (λαθος) ζευγαρωμα pigeon με tircouaze. αν μπει σε σκουρο φοντο θα γεμισει.
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Giwrgos5;764061]Για ποιο λογο το λες λαθος ζευγαρωμα?
|
|
|
|||
|
|||
|
το γραφω και παραπανω, γιατι ειναι ασυμβατα τα χρωματα μεταξυ τους, δηλ ζευγαρωνουμε ενα ασπρο-πορτοκαλι με ενα καφε -μπλε. τι χρωμα να βγει απο αυτη την γεννα; και το αποτελεσμα ειναι να ειναι μεσα στο pepering τουλαχιστον ετσι γνωριζω. τα αλλα ψαρακια που εχω στη φωτο δεν εχουν ιχνος επανω τους γιατι οι γονεις ηταν ιδιοι.
|
|
|
||||
|
||||
|
Σημερα μετακομισαν οι δισκοι. Στηθηκε το 120αρι, barebottom, 2 ριζες απτο μεγαλο, ενα φιλτρο απτο μεγαλο, νερο απτο μεγαλο, pistia και κερατοφυλλο ( απτο μεγαλο
![]() ![]() μηπως να βαλω κανα πιρανχας μεσα να λαμποκοπανε? Τελωσπαντων με τα πολλα με τα λιγα τους εβαλα στο 120αρι, εχουν καθαρισει μεχρι τωρα που κλεισανε τα φωτα, ολοι, εκτος απο εναν, που και πριν ηταν ο πιο πικαντικος απο ολους. Θα στρωσει που θα παει.
|
|
|
||||
|
||||
|
Για ποιο λογο τα μετεφερες? Σχεδιαζεις κατι? Παλι αγχος θα τραβηξουν και μαλλον δεν ειναι και πολυ καλο.
|
||||
|
||||
|
Ο Γιωργος με προετρεψε Θοδωρη, εδω ειναι τελειως μονοι τους, και με ευκολες αλλαγες λογο barebottom, χωρις φυτα, με μεγαλη θερμοκρασια στους 30-31 ενω στο μεγαλο μου ηταν δυσκολο να κανω μεγαλες αλλαγες καθημερινα, εδω ειναι πιο ευκολο. Προφανως δεν θα μεινουν μονιμα εδω.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| σε τι μπορει να οφειλεται? | ntinos1 | Malawi | 11 | 05-04-12 11:24 |
| γενικα | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-07-10 11:23 |
| Ερωτιση Γενικα | eliteaguarium | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 10-05-09 00:45 |
| Γενικα για παπαγαλοψαρα | stnikolas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-09-07 23:26 |