|
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα βρεις τους ρυθμους τους ετσι κι αλλιως και θα καταλαβαινεις ποσο θελουν με τον καιρο. Αρκει να βλεπεις να καταναλωνεται γρηγορα η τροφη και να μην μενει στο βυθο τελικα.
------------------------- Δες και αυτο. Μην πετας το κυβακι ετσι παγωμενο μεσα τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 16-05-13 στις 18:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bloodworms κατεψυγμενα μια χαρα τα τρωνε τα δικα μου. Δοκιμαζεις και βλεπεις.
|
||||
|
||||
|
γιωργαρε μπραβο μια χαρα εκατσαν και οι πετρες και τα κοχυλια
![]() ![]() ![]() ![]() με το που τελιωσω και εγω το 100αρι που θελω θα ανεβασω φωτο ![]() σωτηρη τελικα ειδες σε τι χερια τα εμπιστευτηκες ετσι??? ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
παιδια τα μισα ψαρια δειχνουν να εγκλιματιστηκαν καλα.ενας αρσενικος με 4 θυληκες.το προβλημα ειναι ομως οτι τα υπολοιπα ειναι διαρκως πισω απο τα βραχια.ετσι ενω τα πρωτα 5 κυκλοφορουν ανετα στο ενυδρειο και τα βλεπω που τρωνε με τα υπολοιπα δεν ξερω τι γινεται.Να φταιει ο αρσενικος που ειναι στην πλευρα των κοχυλιων?Να εψαχνα για julidochromis που ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να βαλω αργοτερα ωστε να τα διωξουν απο τις πετρες να πανε στα κοχυλια?
|
|
|
||||
|
||||
|
Χαλάρωσε κι άστα να βρουν τον δρόμο τους
(να μη σου πω ότι πρώτα θα γεννήσουν αυτά που δεν βλέπεις |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο πολλη καλο να το χαιρεσαι.
|
|
|
||||
|
||||
|
Δυνατος μπραβο σου !
|
|
|
||||
|
||||
|
Αφησε τα να κανουν αυτο που θελουν. Τι σε πειραζει?
Εμενα το ενα δεν μπαινει ποτε σε κοχυλι, τα αλλα μονο για υπνο. Ασε τη φυση να κανει αυτο που θελει, ξερει καλυτερα.
|
||||
|
||||
|
Δεν με πειραζει.απλα τα 5 που ειναι εκει στις πετρες δεν τα εχω δει ποτε να βγαινουν για φαγητο και λεω μηπως δεν τρωνε η ειναι τρομοκρατημενα απο το αλλο αρσενικο
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
| Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
| Neolamprologus Multifasciatus 40l Tanganyika | stat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 37 | 01-02-09 15:27 |