|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μαλιστα, οσο αναφορα τον φωτισμο εχει στο σημειο που θα μπει το ενυδρειο 3 λαμπαρες "να" πιο πιθανο ειναι να εχει πολυ φως παρα λιγο και ειναι σε μικρο υψος αρα οκ.
Οσο αναφορα τα φυτα πουλαν χυμα υποστρωμα ειναι κριμα να πεταξουμε ολοκληρο σακι (το boss ειναι Θεσσαλονικη οποτε θα τον στειλω στο μεγαλο πετ σοπ προς το αεροδρομιο να παρει χυμα υποστρωμα εχει?, γιατι θα χρειαστουμε λιγο και ενα κυκλοφορητη για το φιλτρο) αν και λεω να το γεμισουμε ανουμπιες που μαρεσουν εμενα πολυ και δε θελει υποστρωμα..!! Για το καπακι κατι θα κανουμε... θα το σκεφτω και θα σας πω |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
για καπάκι μπορείς να φτιάξεις ενα ξυλινο τελάρο με τουλι |
|
|
||||
|
||||
|
οι αλλαγές θα γίνονται μέσα στο ωράριο ή θα γράφεις υπερωρίες
|
|
|
||||
|
||||
|
τασο τι να πω επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη,ο μονομαχος δεν εχει λογο να πηδηξει εκτος και εαν κατι ενοχλει το ψαρι,ο αερας στο καπακι δεν κυκλοφορει κανονικα εχει πολλυ υγρασια και ζεστη ιδανικο περιβαλον για βακτηριδια κτλ επισης καπνος,σκονη κτλ κολανε στο καπακι επιβαρυνοντας περρισοτερο τον αερα εκει μεσα που εχει σαφως πολλυ μικροτερη κυκλοφορια απο οτι χωρις αυτο.φυσηκα ειναι η αποψη μου και αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη
|
|
|
||||
|
||||
|
platy το ξερω οτι δε χρειαζεται υποστρωμα η ανουμπια, εχω ενα τερας στο ενυδρειο μου (η φωτο πιο κατω)
Αλλα λεγαμε μηπως βαζαμε τιποτα αλλο... η αληθεια ειναι οτι δε θελω να μπλεξω με υποστρωματα κτλ γιατι θα μικρυνει σε λιτρα το ενυδρειο (υποστρωμα+αμμοχαλικο) οποτε τι αλλο ΕΥΚΟΛΟ φυτο μπορω να βαλω? Καπακι πρεπει να κανω μια ομορφη κατασκευη ειναι και μαγαζι δε μπορω να το εχω πολυ χυμα...!! σκεφτομαι ενα τετραγωνο ξυλινο το οποιο στην μεση περιπου θα εχει ενα ορθογωνιο κενο εκει ή θα βαλω τουλι καρφωμενο απο την αναποδη (αλλα φοβαμαι για τυχον σκουριες αυτο πειραζει? ή ενα κομματι τζαμακι. Θα υπαρχει και κενο για τον απαρετητο αερα γιατι θα βρασει το ζωντανο το καλοκαιρι...!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ παιδια για το ενδιαφερον σας...!! To φυτο στη φωτο χανει 100% διοτι τα 4 απο τα 6 φυλλα ειναι μεγεθους μεγαλύτερου απο την παλαμη μου και ειμαι 1,90 οποτε καντε εικονα φυλλου...!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Οι μονομάχοι εύκολα μπορούν να πηδήξουν εκτός ενυδρείου (για διάφορους λόγους, πχ κάποια γρήγορη κίνηση μπροστά από το ενυδρείο), γιαυτό κι εγώ συνιστώ καπάκι. Στα ποτηράκια δεν έχουν τον απαραίτητο χώρο για να κολυμπήσουν και να πάρουν "φόρα" για να το κάνουν. Το καπάκι δεν πρέπει να κλείνει αεροστεγώς όπως είπαν και τα παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα πιστεύω (τα περισσότερα καπάκια έχουν διάφορα κενά για καλώδια, πιασίματα κλπ). Επίσης, ο αέρας που υπάρχει κάτω από το καπάκι είναι "καλύτερης ποιότητας" για τον μονομάχο από τον αέρα σε ανοιχτό ενυδρείο, γιατί είναι πιο ζεστός και με μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας από τον - κανονικό - αέρα του δωματίου
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλυτερα με καπακι.Εγω ειχα 4 θηλυκα σε ενα ενυδρειο και την ωρα του φαγητου με το που με εβλεπαν να πλησιαζω πηδουσαν και τις μαζευα απο το πατωμα.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Το ενυδρειο της γυναικας μου μετα απο πολλη δουλεια | Stivv27 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 04-11-11 12:03 |
| Η δουλεια μου | Raven | Επί παντός επιστητού | 53 | 15-10-10 09:25 |
| Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
| δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |