|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Οι θερμαντηρες δεν εχουν θερμομετρο (εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανενα). Θα εννοεις οτι ο θερμαντηρας που πηρες, εχει θερμοστατη με ρυθμιση θερμοκρασιας. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη αυτη η θερμοκρασια που ρυθμιζεις. Η θερμοκρασια ελεγχεται μονο με θερμομετρο. Αν δλδ βαλεις τη ρυθμιση στους 27, δεν σημαινει οτι θα ειναι και 27. Μπορει να ειναι 25 ή και 29.
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια ευτυχως πηρα μπολι μου εδωσε ο thab. Ναι detla66 αυτο που ειπες εννοουσα. Το εφτιαξα το ενυδρειο τα εβαλα ολα μεσα και το μπολι και τωρα σιγα σιγα προσπαθω να προσαρμοσω το νερο εκει π εχω το ψαρι μ για να μην του ερθει αποτομα.
|
|
|
||||
|
||||
|
το δευτερο ψαρακι τι θα το κανεις;ειναι σιγουρα και τα 2 αρσενικα;τι εννοεις να προσαρμοσεις το νερο; εγω θα εβαζα το ψαρι στο ενυδρειακι με τον θερμαντηρα αμεσα με το νερο που ηδη ειναι, και θα συμπληρωνα νερο στην ιδια θερμοκρασια βαλε και τον θερμαντηρα στους 23 αν αναβει παει να πει οτι ειναι πιο κρυο το νερο μολις σβησει θα εχεις περιπου 23 μιας και δεν ειναι η θερμαντηρες και ακριβειας,και μετα σταδιακα του ανεβαζεις βαθμους.Ειναι κριμα να αρωστησει και το υγιες
|
||||
|
||||
|
πολύ καλα!!! μπράβο σου!!! μπράβο και στον thab που κινητοποιήθηκε και σε βοήθησε.
αυτό που σου είπε ο johnpenc για το δεύτερο ψαράκι να μπολιάσεις, πες μας αν το έκανες. όλα καλά να πάνε, ενημέρωνέ μας και ότι χρειαστείς θα τα λέμε |
|
|
||||
|
||||
|
καλο θα ειναι αυριο (για να εχει περασει λιγος χρονος) βαλε σε ενα μπουκαλακι νερο,πηγαινε στο πετ και ζητα να σου κανουν μετρησεις.
για να δεις αν επιασε το μπολι
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| 11 μολις... | zapatas | Ζωοτόκα | 7 | 11-12-10 15:39 |
| Μολις αγορασα χρυσοψαρο .... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 3 | 17-02-09 20:38 |
| Μολις πηρα εναν μικρο μονομαχο...τον Λάμπη και ειμαι αρχάρια!! | JOANNA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-04-08 23:07 |
| Γεννα Απο Μολλυ | pchrisovergis | Ζωοτόκα | 1 | 09-10-05 21:36 |
| ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! | hlias | Αναπαραγωγή | 7 | 09-02-05 15:17 |