|
|||||||
| Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ωραίο ξεκίνημα. Τους εχινόδορους μήπως να τους πήγαινες πίσω και λίγο πιο δεξιά; Πολύ ωραίο πάντως.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8483 Αλλα παρακολουθησε λιγο το kh τους προσεχεις μηνες. Επειδη το ενυδρειο ειναι νεοστημενο, πιθανο να πεσει λιγο.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
; Τους έχω τέρμα αριστερά . Πιο πίσω δεν μπορώ να τους βάλω γιατί το φίλτρο βγαίνει συρταρωτό και προς τα εμπρός. Τους έχω βάλει έτσι ώστε να μου κρύβουν το φίλτρο αλλά να μπορώ να το βγάζω (το φίλτρο) εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 30-01-13 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
βασιλη οταν χρησιμοποιουμε οποιοδηποτε buffer η αλλο υλικο για μειωση ph και μαλακωμα δεν λαμβανουμε 100% τον πινακα αλλα καλυτερα μετραμε με τεστ co2 για να μην εχουν θεμα τα ψαρακια μας και να ειναι οκ και τα φυτα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Χρησιμοποιειται καποιο buffer, γιατι δεν το βλεπω?
|
||||
|
||||
|
o βασιλης δουλευει τυρφη.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ε τοτε αλλαζει, ναι. Με τυρφη ο πινακας δεν ισχυει.
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
| Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
| panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
| Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
| Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |