|
|||||||
| Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό, αν δε χρησιμοποιείς κατά την προετοιμασία πχ. τύρφη για να το μαλακώσεις.
εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μέτρηση του ph είναι λάθος. υ.γ. μου αρέσει το ενυδρείο σου |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Επίσης θα τσεκάρω το υγρό τεστ που έχω μήπως έχει λήξει (αν λήγει)..!!! ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kyriakos15 : 29-11-12 στις 11:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
το CO2 που χρησιμοποιει ο Κυριακος κατεβαζει το ph της βρυσης σιγουρα!αν ειχαμε μετρηση του νερου της βρυσης θα ειχαμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα!τσεκαρε και το τεστ ολα ληγουν!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
σε τόσα λίτρα το diy co2 δεν κατεβάζει τόσο το πεχα....εκτός αυτου οι πέτρες που εχει ο κυριάκος στο ενυδρείο του ειναι κατα 90% ασβεστολιθικές οπως τις βλέπω εγω..αρα κάτι γίνεται λάθος στις μετρήσεις....
|
|
|
||||
|
||||
|
αφου δεν αφρισαν ουτε με ξυδι,ακουαφορτε,χλωρινη τοτε πως;;;εκτος αν οι μετρησεις ειναι για
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Μη πυροβολείτε τις μετρήσεις χαχαχαχαχα...!!!! Μολις σχολασω θα πάω να μετρήσω πάλι και να δω τα τεστ..!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
κοιτα αν ειναι στο κουτι μηπως τα πειραξε η αγγελικη!γιατι για να εχουν ληξει αποκλειεται εκτος αν δεν ειδα καλα εχθες
|
|
|
||||
|
||||
|
Τάσο, γιατί πρέπει να είναι 90% ασβεστολιθηκές ενω εχουν γίνει όλα τα τεστ όπως έχεις ήδη διαβάσει;;; Ξέρεις άλλο τρόπο να τις τεστάρουμε;;; Εγω ξέρω ξύδι,aquaforte και χλωρίνη.
|
|
|
||||
|
||||
|
από παλιότερα ποστ έχει αναφερθεί ότι αν αφρίσουν (με ξύδι ή ακουαφόρτε, για χλωρίνη δεν ξέρω) τότε είναι σίγουρα ασβεστολιθικά αν δεν αφρίσουν δε σημαίνει όμως ότι σίγουρα δεν είναι.
|
|
|
||||
|
||||
|
αλλος ενας που χρησιμοποιει εξατμιση νταλικας για co2
(Για τη μετρηση του ph σε σχεση με τις σκληροτητες λεω Το diy co2 δε χαμηλωνει ΚΑΘΟΛΟΥ σχεδον το ph και ειναι ασφαλεστατο ακομα και με 1 kh, απλα το πιθανοτερο ειναι να δειχνουν λαθος οι μετρησεις. Επισεις αν το ενυδρειο ειναι νεοστημενο υπαχει μεγαλη πιθανοτητα ασταθειας ph που φτιαχνει με τον καιρο
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Εγω θα ελεγα οτι το diy co2 με αυτες τις πετρες μεσα στο ενυδρειο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν επηρεαζει το Ph.....(και δεν ειμαι απολυτος... )
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Τι να βάλω σε 100άρι; | zazel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 21-06-11 18:30 |
| Φίλτρο για 100άρι ενυδρείο με γκάππυς | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 31-12-05 11:20 |