|
|
|
|
||||
|
||||
|
περιμένω 1 μήνα και να στρωσει το ενυδρείο μου και εσύ θέλεις να καταστρέψεις τη βιολογία σου και να ξεκινήσεις τη διαδικασία από την αρχή
![]() και μέχρι να στρώσει τι θα κάνεις τα ψάρια που θα χαροπαλεύουν; |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
![]() ![]() Το παλιο ειχε μονο ενα σφουγγαρι μεσα κ κανενα βιολογικο υλικο. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
και τα σφουγγάρια μια χαρά βιολογία πιάνουν |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Μονο που το σφουγγαρι το παλιου ειναι τοσο μεγαλο που δεν χωραει στο καινουργιο που εχει και βιολογικες μπαλες Οπως διαβασα στα πιο πανω λινκ. ενα στηψω το σφουγγαρι στις βιολογικες μπαλες του καινουργιου κανω δουλεια ?? Μια αλλη ιδεα ειναι να δουλευουν και τα 2 φιλτρα συγχρονος(Το παλιο ειναι χαλασμενο διοτι δεν κουμπουνει καλα..αλλα κατα τα αλλα δουλευει ακομα). και μετα απο 2-3 εβδομαδες πεταω το παλιο. Ετσι πιστευεις οτι θα ειμαι ενταξι ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα στήσεις με το καινούριο φίλτρο, και θα στίψεις το σφουγκάρι του παλιού μπροστά στην είσοδο του φίλτρου, για να τραβήξει την μπίχλα..
|
||||
|
||||
|
ναι μπορείς και έτσι, απλώς είναι καλύτερα να μπει και λίγο υλικό από το παλιό. κόψε το σφουγγάρι σε μικρότερα κομμάτια και βάλε όσα χωρούν
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω φιλοι μου αυτα θα κανω.
Μια ερωτηση ακομα . Αυτο το tetra bactozym k sera nitrivec δεν βαζουν και αυτα βακτηρια στα φιτρα ή ειναι για αλλη δουλεια
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
------------------------- Γι αυτό είναι, αλλα οι απόψεις διίστανται για το αν, και κατα πόσο κάνουν δουλειά..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 02-10-12 στις 12:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
| Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
| Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
| Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
| Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |