|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ πολύ. Λέω να μη πάρω μεταχειρισμένο γιατί δεν έχω καλή γνώμη για μεταχειρισμένα αντικείμενα γενικά. Έχω κάνει μεγάλη έρευνα και πιστεύω πως καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να είμαι σίγουρος, παρά να τρέχω είτε για φωτιστικά είτε ακόμη χειρότερα για τζάμια.
|
|
|
||||
|
||||
|
Πουλαει ενας φιλος μου ενα juwel trigon 350, με ολο τον εξοπλισμο μεσα, το ειδα και επαθα πλακα. Θα παω αυριο να το φωτογραφισω και να ανεβασω αγγελια με πληρη καταγραφη και λεπτομερεις φωτος. Αν ενδιαφερεσαι τσεκαρε το. Θαναι σε συμφερουσα τιμη. Ειναι εποχη για μεταχειρες πλεον.
|
|
|
||||
|
||||
|
Συμφωνώ και εγώ για μεταχειρισμένο, μπορείς να το τσεκάρεις είτε λειτουργεί είτε όχι γεμίζοντας το με νερό για 24 ώρες, αν δεν έχει διαρροές και εμφανή σπάσιμο/ραγίσματα/σοβαρές γρατζουνιές, δε θεωρώ ότι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Το κάνεις και μια καλή απολύμανση και είσαι άρχοντας! Και στην τιμή του rio στάνταρ παίρνεις 180ρι και βάση μαζί!
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενυδρείο 60lt JUWEL | yiannis1980 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 13-08-10 18:52 |
| Προτάσεις για ενυδρείο Juwel Rekord 60. | Kisifer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 29-05-08 16:48 |
| Το ενυδρείο μου (Juwel Lido 120)!!! | john_street_triple67 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 12-12-07 13:55 |