|
|
|
|
|||
|
|||
|
απο βδομαδα θα παρω καποια πραγματα απο το petcumulus και θα βαλω τα πρωτα μου ψαρια η ερωτηση μου ειναι εχω αερα σε ενα κοχυλι ψευτικο και μια μεγαλη αεροπετρα και στο φιλτρο εχω συνδεσει το σωληνα που βγαζει νερο απο πολλες τρυπες.μηπως ειναι πολυ το οξυγονο και θα ανεβαινει το ph;ph εχω 7.2 και θα το ριξω στο 6.5
|
|
|
|||
|
|||
|
οταν θα παρω τα ψαρια απο το pet shop θα τα βαλω στο ενυδρειο με την σακουλα για καμια ωρα και μετα θα τα ριξω μεσα μαζι με το νερο απο το pet shop η θα τα πιασω με αποχη;
|
|
|
||||
|
||||
|
με αποχη
|
|||
|
|||
|
σκευτομαι για αρχη να βαλω 4 νεον και μετα απο 5 μερες αλλα 4 ειναι καλα η να βαζω 2 καθε φορα;το φιλτρο το πλενω καθε βδομαδα που θα κανω αλλαγη νερου;δεν φευγει η βιολογια οταν το πλενω;ευχαριστω
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=41148
Είναι στρωμένο το φίλτρο σου και αν ναι με ποιο τρόπο; |
|
|
|||
|
|||
|
το ενυδρειο τρεχει με αμμωνια εδω και 7 βδομαδες και σε 3 μερες θα κανω αλλαγη νερου 30% για να πεσει η αμμωνια και νιτρικα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Από τη στιγμή που θα στρωθεί με αμμωνία μπορεί από την αρχή να υποστηρίξει αρκετά ψάρια. Βάλε και τα 8 και απλά να παρατηρείς τις μετρήσεις σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Με καλη αναταραξη της επιφανειας δε θα εχεις προβλημα (λογικα) οξυγόνωσης οποτε η αεραντλια δε θα σου χρειαστει!
|
|||
|
|||
|
καλημερα εκανα σημερα αλλαγη νερου 90% εριξα αντιχλωριο Seachem Prime 3 ml με συριγκα απο το φαρμακειο και μετα απο 15 λεπτα εκανα μετρηση αμμωνιας και εχω 0.25 τι να κανω;
------------------------- να ριξω αλλα 3 ml για να κατεβει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 30-03-12 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Δεν κατεβαινει η τιμη αμμωνιας με το Prime.
Αποτοξικοποιειται με το prime. Αν μηδενισεις την τιμη ΝΗ3/ΝΗ4 κατα το στρωσιμο δεν θα ... στρωσει. Πρεπει να μηδενισει μονο του. ΥΓ χωρις ψαρια μιλαμε παντα
|
|||
|
|||
|
χωρις ψαρια.ειχα ριξει πολυ αμμωνια μεσα και ειχε πανω απο 5.δηλ σε ποσες μερες θα μηδενισει;
------------------------- με το ammonia caltulator που το υπολογισα εβγαλε 0.00208149528. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 30-03-12 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
παιδια εχω αμμμωνια 0.25 τι να κανω;
------------------------- καποιος να βοηθησει please Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 02-04-12 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΑΡΧΑΡΙΟΣ | panagiotis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-07-11 20:46 |
| αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
| Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
| αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
| ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |