|
|||||||
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ωραιο ειναι...αν και οι πετρες δεν μου πολυ αρεσουν...
πιο ομορφο θα ηταν ασβεστολιθική...νομιζω! Οντως mbamba δεν πρεπει να ειναι...και μου μυρίζει κατι σε υβρίδιο...δυστυχώς! ΥΓ. Βαλε και αλλες φωτο με τα ψαρια... |
|
|
||||
|
||||
|
ωραιο το στησιμο και οι πετρες μου αρεσουν οπτικα, μονο το μεγεθος τους με χαλαει γιατι ειναι πολυ μεγαλες οι ατιμες
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Δεν μου κάνουν για mbamba με τίποτα!
Σύγκρινε φωτό των δικών σου με εδώ και βγάλε συμπέρασμα:http://www.google.gr/search?hl=el&q=...NIbQ4QSCtuGnDw |
|
|
||||
|
||||
|
Labidochromis Mbamba σίγουρα δεν είναι..εντάξει μην περιμένεις να ήταν όπως και στις φωτο στο google...
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλοριζικο το ενυδρειο!Ομορφο το στησιμο σου αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια οτι μαλλον mpampa δεν ειναι!
|
||||
|
||||
|
Τα "mbamba" αντικατασταθηκαν με Acei White Top
Εγιναν και αλλαγες στο στησιμο για να υπαρχει περισοτερος ελευθερος χορος για κολυμπι. συντομα νεες φωτο |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Malawi απο το 0 | irongud | Malawi | 19 | 01-09-11 21:37 |
| Νεο Malawi-ακι | tsoum | Malawi | 21 | 14-03-11 13:27 |
| (Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
| (Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
| Νεο Malawi 160 lit. | Mitsos | Malawi | 23 | 08-05-06 11:14 |