|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
καλο ειναι να ΜΗΝ βαζουμε νερο απο θερμοσιφωνα,καθως μπορει να μεταφερθουν με το ζεστο νερο,διαφορα ανεπιθυμιτα απο τους σωληνες!
ειδικα (πχ) για γαριδες,ειναι μεγαλο ρισκο το νερο του θερμοσιφωνα! καλυτερα με θερμοστατη!
|
||||
|
||||
|
αν έχουμε χαλκοσωλήνες δεν ενδείκνυται να βάζουμε νερό από θερμοσίφωνο, μιας και με το χαλκό δε τα πάνε καλά
εγώ πάντως το χειμώνα από θερμοσίφωνο κάνω αλλαγές (ξέροντας ότι οι σωλήνες είναι πλαστικές |
|
|
||||
|
||||
|
Δεν είμαι σίγουρος για την φοβία σου αλλά πιστεύω πως αν το αφήσεις να τρέξει για λίγο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο θερμοσίφωνας εάν είναι καινούργιος δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, εάν είναι παλιός όμως μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Καλύτερα με έναν βραστήρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν χρησιμοποιήσεις τον βραστήρα να τον καθαρίσεις με ξύδι για να φύγουν τα άλατα που μπορεί να έχει μέσα, δηλαδή, βάλε λίγο ξύδι σε ένα (1) λίτρο νερό και βράστο. Έπειτα άστο για 4 ώρες στο βραστήρα για να "σπάσει" τα άλατα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akakios Miskos : 10-04-12 στις 12:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά τα άλατα που θα αποσπαστούν από τον βραστήρα, τα άλατα που έχει το νερό που αλλάζεις κάθε βδομάδα, είναι περισσότερα.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| video αλλαγής νερού? | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-02-11 20:09 |
| ερωτήσεις για guppy, τροφή, φυτά και αλλαγή νερού | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 25-05-10 00:46 |
| Η διαδικασία της γέννας !!!! | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 03-02-07 13:33 |
| Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
| Διαδικασία φυτέματος | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 06-04-05 22:55 |