|
|
|
|
|||
|
|||
|
στα 10 ψαρια το εχουν δυο το ενα σε μεγαλο βαθμο και το αλλο τωρα αρχιζει το παρατηρησα οτι το ενα που ειναι σε μεγαλη εκταση ειναι εδω και 2 μερες ! ειναι νευρικα δηλαδη εκει που καθονται ηρεμα κολυμπουν αποτομα! τι ειναι το ικ? ευχαριστω
|
|
|
||||
|
||||
|
Το ικ είναι μια αρώστια η οποία εμφανίζεται στα ψάρια λόγω πολλών πραγμάτων.
Μπορεί: 1)λόγω κακής ποιότητας νερού 2)λόγω υπερβολικής ψαροσύνθεσης 3)λόγω κακής ψαροσύνθεσης 4)λόγω λάθους διακόσμισης. και πολλά άλλα. Η αρώστεια αυτή είναι καθαρά στρες! |
|
|
|||
|
|||
|
να σου πω το φανταστηκα γιατι οπως ειπα εχω μετρησει καθαροτητα νερου και ολα ειναι στα επιθυμητα επιπεδα οπως ειπα! αυτο δηλαδη με τον καιρο συνηθηζουν το ενυδρειο η πρεπει εγω να κανω κατι? ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπορεί η λάθος ιχθυοδύνθεση, αλλά και η λάθος διακόσμιση να τα στρεσάρισε!
Μια φωτό απο το ενυδρείο σου θα ήταν διαφωτιστική. |
|
|
|||
|
|||
|
οκ θα επανελθω μες στη μερα με φωτο για να μου πεις ! ευχαριστω!
|
|
|
||||
|
||||
|
Μην καθυστερείς πολύ με τις φωτό διότι όσο το αφήνεις τόσο η κατάσταση τους επιδυνόνεται.
Και όταν θα τα βγάλεις φωτό πρόσεξε να μην τα στρεσάρεις παραπάνω και γίνουν χειρότερα! |
|
|
|||
|
|||
|
ναι καταλαβαινω τι λες απλα τωρα δεν εχω φωτογραφικη για να βγαλω ! οταν λες επιδυνονεται δηλαδη τι μπορει να τους συμβει?
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αποριων συνεχεια... | tsoui | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 2 | 15-05-11 02:04 |
| Αλγης συνεχεια... | dimitrisemm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-10 21:14 |
| να συνεχισω ή οχι?? | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-06-08 07:28 |
| Υβριδιων συνεχεια. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-12-06 21:30 |