|
|||||||
| Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φωτογραφιες δεν ανεβασα γιατι κατι ειναι πηραγμενο στην μηχανη και βγενουν ολες καμενες . Αυριο ελπιζω
θα ανεβασω .
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχουμε και λεμε : 1 ) Μωβ αρσ. red κιτρινο θηλ. red
2 ) κοκκινο μικρο red , μπλε acei yellow top 3 ) πρασινο τα περιβο'ι'τα acei white top |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
...αλλα για την δευτερη νομιζω οτι ειναι ngara και για την τριτη. ΥΓ. Το τουβλο κλεβει την παρασταση....χααχχαχ ΥΓ.2 Της έτριψες καλα στης τρυπες μην εχει εγκοπες? |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε lans τα ψαρια ειναι οπως τα γραφω τα yellow top (δευτερη φωτο ) ειναι ενος μηνος τα red και τα white top ειναι 12 ημερων . Τα τουβλα ειναι ολα τα λεφτα ( τα εχω καθαρισει ) και αν κατσεις με υπομονη οταν γινουν 1 μηνος ξεχωριζεις και τα αρσενικα τα οποια κανουν τους @α@αω σε μια τρυπουλα του τουβλου .Να δεις τα acei , αλαγες στα χρωματατους και τσαμπουκα αλλο πραγμα , πολυ γελιο .
|
|
|
||||
|
||||
|
εχεις μεσα γονεις απο ngara και απο msuli?
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν εννοεις μεσα στη γεννηστρα οχι δεν μπαινουν γονεις μονο μπουκωμενα θηλυκα . Στη μια γεννηστρα μονο θηλυκα white tail ( γιατι εχω 6 θηλυκες και ολο καποια ειναι μπουκωμενη ) και στην αλλη Red Zebra ( 3 θηλυκες ) και acei yellow tail ( 2 θηλυκες ) .Εχω και Labidochromis caeruleus αλλα κανω αλαγη πληθυσμου και θα αργησω ακομα για γενες
.Αν εννοουσες κατι αλλο συγνωμη αλλα δεν το εχω καταλαβει οποτε το κανεις πιο ψιλα και σου απαντω . ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Στο ιδιο ενυδρειο (βασικο ενυδρειο και οχι γεννηστρα) εχεις και χαρεμι ngara και χαρεμι msuli?
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ερώτηση: Προβλήματα με κλείστρο/βάνα φιάλης CO2 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-09-10 17:59 |
| περίεργη συμπεριφορά | harris samos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-10-09 20:03 |
| Περίεργη συμπεριφορά.. | lucky13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-07-09 09:12 |
| γένα ραμιρεζι | manolios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 18-06-09 17:54 |
| Ηλεκτρομαγνητική βάνα | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-06-06 09:19 |