|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε να το σκέφτεσαι
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Αν ειναι κολλα στιγμης δεν υπαρχει προβλημα,αν ειναι γενικης χρησης δεν ξερω..
|
|
|
||||
|
||||
|
Oι περισσοτερες κολλες ειναι με τοξικα στοιχεια προσοχη. Αυτα αδρανοποιουνται αλλα αφου περαση μεγαλο χρονικο διαστημα. Θα προτιμουσα ενιδρυακι σιλικονι.
|
||||
|
||||
|
ωραια....παει τσαμπα η κατασκευη δηλαδη????α0χ00α0χ0α0χ00....και δεν στεγνωνε με τιποτα και καθομουνα και τα στιριζα λιγο λιγο μεχρι να πιασει.....κριμα...
------------------------- παντως επανω λεει οτι δεν περιεχει οξεα....δεν ξερω αν αυτο βοηθαει ομως..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 03-06-11 στις 16:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
ασε τα πλαστικα συνονοματε και βαλε κανενα αληθινο φυτακι...... εκει ειναι η ομορφια
|
||||
|
||||
|
να σου πω την αληθεια συνονοματε το σκεφτομαι παρα πολυ καιρο αυτο αλλα τα οικονομικα μου δεν μου το εχουν επιτρεψει ακομα...και εκτος απο αυτο ειμαι και λιγο ασχετοσ με το θεμα των φυτων θελω διαβασμα...
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| κανει να το βαλω στο ενυδρειο??? | stefanos samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 28-02-11 11:15 |
| Κολλα για ενυδρειο | Χαρης Χ. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-07-08 15:00 |
| DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
| Κολλα ΡVC | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 24-04-07 18:55 |
| ΚΟΛΛΑ | pamisz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 27-03-07 22:30 |