|
|
|
|
||||
|
||||
|
Πόσα λίτρα υλικό παίρνει στο κάθε καλαθακι εννοείς?
Αν ναι, δεν το γνωριζω αφου δεν τα αγόρασα ξεχωριστά. Τα είχε μέσα συσκευασμένα και δεν έγραφε πόσα λίτρα είναι το κάθε ένα. Λογικα πρέπει να είναι 1 λίτρο το κάθε καλαθακι. 3 δηλαδή, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
ok... αυτο εννοουσα.. να σαι καλα...
|
||||
|
||||
|
Καλά σου είπα. Δες εδώ http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_32311_ehen
2.8l + 0.3l το προφίλτρο. 5 λίτρα είναι το canister. Όλο το καλάθι δηλαδή.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
εσυ καλα το ειπες ο φιλος ρεdman εκανε ενα λαθακι... απλα μαλλον μπερδευτηκε βλεποντας 5 λιτρα λεει θα ειναι 4 καθαρα... το φλουβαλ χωραει παραπανω...
|
||||
|
||||
|
Ναι, αλλά είναι για παραπάνω λίτρα νομίζω.
¶κυρο, για 300 το δίνει και αυτό. Πόσα παίρνει το fluval?
|
||||
|
||||
|
εγω εχω φλουβαλ και εκρινα με βαση αυτο...
|
|
|
||||
|
||||
|
ε...... πες το !!! και εγω αν εκρινα με τα φλουβαλ μας παραπανω θα ελεγα... μην βλεπεις τι εχουν τα φλουβαλ...
|
||||
|
||||
|
To fluval εχει και τα υλικά του?
|
||||
|
||||
|
εχει 5 λιτρα μικτα οποτε υπολογισε τουλαχιστον 4 λιτρα καθαρα
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
με τιποτα 4 καθαρα με τοσα καλαθακια και ''συσκευες'' 3 ναι.. 4 οχι...
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| επιλογή φίλτρου | nikos1973 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-03-11 21:21 |
| Επιλογή φίλτρου | akiriazides | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-10-10 02:51 |
| Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
| Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |
| Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |