|
|||||||
| Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
δηλαδη το νερο της βρυσης δεν ειναι ουτε για ποσιμο ουτε καλο για τα φυτα?!
θα κανω τωρα και μια μετρηση στα ουρα μου και αν υποψιαστω... επομενως συσκευη Α.Ο. καμια οικονομικη εχουμε?ενα παλικαρι μου δειχνε μια στα 70 ευρω...μισο να δειξω αν την βρω |
|
|
||||
|
||||
|
Βασικά, καλύτερα θα ήταν ή να μετρήσεις με υγρά, ή να το πας σε κανενα εργαστήριο, γιατί δεν είναι και πολύ λογικό να έχει νιτρικά στο νερό δικτυου...
Για τα φυτά είναι σουπερ!
|
|||
|
|||
|
απο ποια λυματα μας το δινουν και πινουμε...αλλος διπλα χ#ζει και ζεχνει ο τοπος και γω κανω γαργαρα τα δοντια μου...που οδευομεν*
*στην χρεωκοπια ξερω. ------------------------- και ιδου η εκπληξις..τεστ για νιτρικα(και μονο αυτα) με υγρα εχομεν...βουαλα παω γιατι με ξεσηκωσατε...φοβαμαι μην κοιμηθω και σηκωθω βροντοσαυρος ------------------------- βαβουρα ειναι ,τελικως αυριο...αν δεν πληκτρολογησω θα ξερετε ολοι την καταληξη μου* *στο jurassic park Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 15-03-11 στις 01:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| τιμες!!!!!!!!!!! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 22:43 |
| full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
| το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
| προβλημα με τις τιμες νερου | loverman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-02-09 19:34 |
| ΥΨΗΛΑ ΝΙΤΡΩΔΗ HELP!!!!!!!!!!! | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-09 15:34 |