|
|
|
|
||||
|
||||
![]() Είμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΤΑ στο να μην ξαναμιλήσω επί του συγκεκριμένου θέματος............... |
|
|
||||
|
||||
|
παιδια ας το παρουμε σιγα σιγα απο την αρχη αποψε στις 1 το βραδυ θα σας δοσω τις μετρησεις κομπλε του νερου και μετα βλεπουμε
|
|||
|
|||
|
Κομπλέ μετρήσεις σημαίνει ΡΗ, GH, KH, NH3-NH4, NO2, NO3 και θερμοκρασία.
|
|
|
||||
|
||||
|
Κατα την γνωμη μου..
1ον χαρισε σε καποιον ή πολυησε τα ψαρια...(προτιμοτερο απο το να τα πετας) 2ον μπολιασε το φιλτρο 3ον βρες καποιο ειδος ψαριου πχ γκαπυ ή πλατυ ή μολυ(σου προτεινω γκαπυ)με σωστη αναλογια. 4ον κατσε και χαζευετο με τις ωρες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω λεω να αλλαξεις χομπυ
|
|
|
||||
|
||||
|
Γιατί τα πέταξες ΖΩΝΤΑΝΑ? Με ποιά λογική τα ΠΕΤΑΞΕΣ?? Κάποιος θα βρισκόταν σίγουρα να στα φιλοξενήσει!!!
|
||||
|
||||
|
Πιστεύω πως ήδη, από τις αντιδράσεις όλων, θα έχεις καταλάβει τι μ...κία έκανες. Ελπίζω οτι αυτό σε έχει σοκάρει.
Από δω και πέρα δύο τινά υπάρχουν: ή θα σε πιάσει το γινάτι, ή το σοκ αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ένας πολύ καλός χομπίστας. Η επιλογή είναι δική σου...
|
||||
|
||||
|
Δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που διαβασα!!!πεταξες ζωντανα τα ψαρια στο μπανιο;;;γιατι κ ποιος ο λογος;;;δηλ οποιος σε νευριαζει εσενα τον πνιγεις;;;!συγνωμη αλλα δεν ασχολουμαι αλλο εδω ουτε εχω διαθεση να βοηθησω.
|
||||
|
||||
|
Εισαι απαραδεκτος φιλαρακι,μα να πεταξεις ψαρια;;;Ελεος...
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Αυτό που γράφεις στο προφίλ σου είναι αλήθεια; !!!!!!!!!!!!!!!!!
"Εμπειρία εμαθα απο ζοωτεχνη και κανω συντηρησεις σε ενυδρεια"Δηλαδή όταν λες συντηρήσεις τι εννοείς; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
|
Φιλαρακι το λιγοτερο που εχω να πω ειναι οτι εισαι απαραδεχτος!Εδω κανουμε τα παντα για να παρεχουμε στα ψαρια μας οτι καλητερο μπορουμε για να ειναι καλα και εσυ πας και πετας τα ψαρια στην τουαλετα?δεν εχεις κανενα δικαιομα να σκοτωνεις κανενα ζωντονο φιλε!Σου λενε ολοι οτι εχεις λαθος ψαρια και επεισης προσπαθουν να σε βοηθισουν και εσυ το μονο που κανεις ειναι να κραζεις και να πετας τα ψαρια στην τουαλετα!Νομιζω οτι δεν κανεις για το χομπι,καλητερα να το αφησεις και να κανεις κατι αλλο...
------------------------- Παράθεση:
πλακα κανεις?να τον φωναξεις για συντηρηση και να βρεις τα μισα σου ψαρια στην τουαλετα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 21-02-11 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Συντήρηση ενυδρείων: πέταμα όσων ψαριών δεν ταιριάζουν
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ο Χριστός κι η Παναγία!
Πέταξες ΖΩΝΤΑΝΑ ψάρια στην ΤΟΥΑΛΕΤΑ; Έχουμε ακούσει εδω μέσα τα απίστευτα, αλλά τέτοιο πράγμα ποτέ ξανά. Χάρισε αμέσως όλα τα ψάρια, πούλα ενυδρείο και φίλτρο και μην ξαναασχοληθείς. Γιατί αν έχεις την ακαρδοσύνη και το θράσος που χρειάζεται κάτι τέτοιο δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις ζωντανά κανενός είδους. Αν εξακολουθείς να θες να βλέπεις ψάρια, υπάρχουν ωραιότατα screensavers και το παιχνίδι Fishville στο Facebook. Και όπως λες, για να τα πάρουμε απ'την αρχή, υγρό που να σου επιτρέπει να βάλεις ψάρια σε 24 ώρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτος που σου το'δωσε ήθελε απλά να σου πουλήσει το "μαγικό υγρό". Εμείς που τα στρώνουμε βδομάδες ή μπολιάζουμε τι είμαστε; Οι μ@@@κες της παρέας, να μην παίρνουμε κι εμείς; Επίσης, ποιός σου είπε να τα βάλεις όλα αυτά μαζί; Να φανταστώ πήγες και είπες, "θέλω να μου βάλεις αυτό το όμορφο, κι εκείνο το μικρούλι κλπ κλπ"... ΕΛΕΟΣ ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|