|
|
|
|
||||
|
||||
|
Το υποψιάστηκα... Αλλά ήταν το παιδί, το άξιζε, και δεν ήθελα να του χαλάσω χατήρι.
------------------------- Μπόλι είναι υλικά από το φίλτρο στρωμένου ενυδρείου? Θα ζητήσω από τον φίλο που με συμβούλευε. Θα αλλάζω νερό κάθε εβδομάδα (30-40 λίτρα)? Μέχρι πότε? Να μηδενίσει το ΝΗ3/4 ή μέχρι να πέσει η σκληρότητα? Γενικά, αλλαγή νερού πρέπει να κάνω κάθε μήνα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amangos : 19-02-11 στις 11:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Λογικό το να το βλέπεις έτσι, για το παιδί...
απλά τώρα, κρίνοντας εκ των υστέρων, φαντάζομαι πως περισσότερο έχει στενοχωρηθεί βλέποντας τα ψαράκια να την κάνουν σε τόπο χλοερό κλπ κλπ κλπ, σε σχέση με τη στενοχώρια που θα είχε αν του έλεγες όχι από την αρχή... εγώ θα έλεγα να έστρωνες το ενυδρείο σου άμεσα και μετά να ψάξεις να βρεις τις συμβατότητες τόσο των ψαριών μεταξύ τους, όσο και των ψαριών σε σχέση με το ενυδρείο & τις παραμέτρους του νερού σου και να κρατήσεις κάποια από αυτά... ------------------------- Παράθεση:
Καλό θα ήταν να ξαναδιάβαζες και τα υπομνήματα, στο http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 19-02-11 στις 11:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Επειδή έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τους σκύλους, και δεδομένου ότι όταν στο παρελθόν το παιδί ζητούσε ενυδρείο είχα ξαναδιαβάσει τις δημοσιεύσεις και κατέληξα στο να μην "μπλέξω" και μπλεχτώ με το ενυδρείο, είμαι αδικαιολόγητος. Εξ ου και το να μην με βρίσετε, please.
Πως μπορώ να ζεστάνω το νερό που θα αποχλωριώσω, πριν το ρίξω μέσα? Όταν πρόσθεσα μόνο 10 λίτρα, δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα, αφού αναλογικά ήταν λίγο το νερό. Το 30% στα 120 λίτρα, είναι περίπου 40 λίτρα, οπότε είναι πολύ νερό, για να μπει κρύο. Κάθε βδομάδα αλλαγή? Πω πω!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Σχεδον ολοι το κανουμε και δεν εχει κανεις προβλημα.(εκτος αν ειναι κανενα θερμοσιφωνο παλαιολιθικο)
|
||||
|
||||
|
Πω πω, θα με θεωρήσετε τελείως βλάκα...
Εγώ νερό έβαλα από το ψυγείο, γιατί διαθέτει φίλτρο. Το αποχλωρίωσα με τις σταγόνες, και... περίμενα να ζεσταθεί κάπως! Από τον θερμοσίφωνα νερό? Δεν το σκέφτηκα! Καλή ιδέα!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Πως μπορώ να ζεστάνω το νερό που θα αποχλωριώσω, πριν το ρίξω μέσα? Όταν πρόσθεσα μόνο 10 λίτρα, δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα, αφού αναλογικά ήταν λίγο το νερό.
Το 30% στα 120 λίτρα, είναι περίπου 40 λίτρα, οπότε είναι πολύ νερό, για να μπει κρύο. Κάθε βδομάδα αλλαγή? Πω πω!!! [/QUOTE]Σε ένα βαρέλι μπορείς να βάλεις τη ποσότητα του νερού που χρειάζεσαι για την αλλάγη, να προσθέσεις αντιχλώριο, με ένα θερμαντήρα να το φέρεις στη θερμοκρασία του ενυδρείου σου και με μία μικρή αντλία να το στείλεις μέσα στο ενυδρείο. Καλή συνέχεια και από εμένα. |
|
|
||||
|
||||
|
μα να πάρεις τα ζωντανά στο σπίτι χωρίς να έχεις ενημερωθεί απο πρίν???
απαράδεκτος..... τα ψάρια που πήρες είχες δεί γονείς? τι εξετάσεις υγείας είχαν? διάβασε τα υπομνήματα ρίξε και μία επίσκεψη σε κάποια απο τα site σταθμός του χόμπι και μην ακούς pet shop boys βάλε καμιά ροκιά καλύτερα
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Και με τους σκύλους, στην αρχή μου φαινόντουσαν όλα δύσκολα, αλλά... μετά έμαθα, και όλα μου φαίνονται τόσο απλά και προφανή, που έχασα την υπομονή μου να εξηγώ σε αυτούς που δεν θέλουν να ακούσουν... Και εδώ θα μάθω. Απλώς είναι πολλά μαζί, και αυτό δημιουργεί πανικό. Πως ξεφορτώνομαι ψάρια? Υποθέτω δεν παίζει να τα δώσω πίσω στο πετ σοπ, η προφανής λύση (στην τουαλέτα) δεν είναι ότι καλύτερο, τι να κάνω? Να ξεκινήσω και δεύτερο ενυδρείο? |
|
|
||||
|
||||
|
η προφανής λύση για τα σκυλιά ποιά είναι ?
αγγελία υιοθεσίας....... και πίσω στον εκτροφέα γιατί αποκλείεις το πέτσοπ??? τσάμπα βέβαια απο ουγγαρία φίλε την πάτησες-100% αν δεν πάς μόνος σου στο ποτάμι ή στην λίμνη να δείς γονείς-να τους χαιδέψεις να δείς χαρακτήρες - και πάρεις μιά μέτρηση ph και σκληρότητας ρε αδερφέ.......δεν κάνεις τίποτα μιλάμε |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
''σουπα'' που δημιουργησες???? |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πιθανότατα θα με βρίσετε, αλλά θα το ρισκάρω! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 19-05-08 18:55 |