|
|||||||
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
τόοοοοοοοσο χάλια????? ------------------------- Παράθεση:
(το παίζω και έξυπνος ε?) πάντως παρατηρώ μιά διάσταση απόψεων....... δεν πάτε μιά βόλτα κι απο το θέμα μου με την μείωση της σκληρότητας.......γιατί τις κόβω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 25-01-11 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Επισης μπορείς να κάνει το εξης:
Περνεις το τζαμι, και το περνας ενα χερι σιλικόνη, όλο. Μετα ριχνεις απο πάννωμπολικη αμμο ή χαλίκι. (π.χ. ενα εκατοστο σε καθε σημείο.). Μετα απο μια μερα, όσο ηταν να κολλησει, κολλησε, και εχεις ενα φυσικό φοντο. |
|
|
||||
|
||||
|
Ο ακατέργαστος φελλός (σαν φλούδες κορμού) είναι καλή περιπτωση αλλά που να βρεθεί.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40338 |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Με την ευκαιρία, δεν κάνεις μία, σύντομη έστω, παρουσίαση αυτού του φίλτρου; Αν έχω ψάξει καλά, δεν είδα παρόμοιες κατασκευές.
|
||||
|
||||
|
τι παρουσίαση να κάνω?(δεν είμαι και καλός στο σχέδιο
Το πλέξι αν θέλεις το κολλάς σε 3-4 σημεία με σιλικόνη (το δικό μου στέκεται απο την άμμο και τα σιτάκια που βρίσκονται στις εισόδους) |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Απόψεις για τον φωτισμό | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-07 08:21 |
| Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
| Ενυδρείο και φίλτρο | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-07-05 12:07 |
| Ποιό φίλτρο για ενυδρείο 120 λιτ? | charpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-02-05 23:34 |