|
|
|
|
||||
|
||||
|
Τα juwels είναι ποιοτικώς ανώτερα.
Βέβαια και το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αν δεν κολλούσα προσωπικά στο οικονομικό θα έπαιρνα το juwel
|
|||
|
|||
|
Πόσο βρήκες το καθένα?? Αν είχαν ίδια τιμή, εγώ θα προτιμούσα το juwel, αλλά αν η διαφορά τους είναι καμιά κατοστάρα, τότε το πράγμα αλλάζει.
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπορείς να μας δώσεις διαστάσεις και στο περίπου τιμές, γιατί ενδιαφερομαι κι εγώ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
350Ε διαφορά έχουν απλά το ρίο έχει παραπάνω το εσωτερικό φίλτρο που δεν το θέλω
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
-254 το επιπλο ------------------- 107,50 υπολοιπο προς εξαργυρωση δωροεπιταγης eheim 2217 κομπλε με βρυσακια 158 ε.Αρα θελεις αλλα 50 ευρω. Μαζευοντας τα εχουμε: Juwel Rio 400 κομπλε με επιπλο,διπλο φωτιστικο(4χ54 watt Το πακετο Anubia ποσο βγαινει?
|
||||
|
||||
|
Δεν καταλαβαινω το διλλημα σου εκτος αν διαθετεις χρημα
Ειπα την γνωμη μου και σε αλλο θεμα περι ενυδρειων Το juwel αποκλειεται να εχει πιο χοντρα τζαμια απ το anubias To anubias εχει και γυαλινες κοντρες ΨΗΦΙΖΩ ANUBIAS..........!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Κι εγω μια απο τα ιδια...αφου το χω πανω απο χρονο
Η ψηφος ειναι για το ενυδρειο κι οχι για την αλυσιδα που το εμπορευεται
|
||||
|
||||
|
με την διαφορα περνεις ακομα ενα ενυδρειο
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
| Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
| Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
| Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
| ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |