|
|||||||
| Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Απο την ολη επεμβαση το μονο που πληρωνεις αν θυμαμαι καλα ειναι το κοστος υλικων/φαρμακων και τιποτα αλλο..(προσεχουν και το ζωντανο λιγο παραπανω)
|
||||
|
||||
|
κωστη, θα σου δωσω πληροφοριες να πας στον μελα στο φαληρο. ο ανθρωπος δεν παιζεται..
εχω ενα ροτβαιλερ με δυσπλασια και στα 2 πισω ποδια απο 4 μηνων.. ασε ην σου πω για τιμες που μου λεγανε... μεχρι και 5000 το ενα ποδι μου ζητησανε ![]() ![]() ιμαρτον.τελικα πηγα σε αυτον και με θεραπεια και κατι χαπια... μου εξηγησε και τι παιζει ακριβως και ο σκυλος την εβγαλε καθαρη.. ειναι ατροφικος βεβαια απο την μεση και πισω, αλλα δεν χαμπαριαζει τιποτα
|
||||
|
||||
|
Είναι τρελοί???(οι γιατροί)
Εγώ έκανα αρθροσκόπηση για αποκατάσταση χιαστού και πλήρωσα 2.500€ (γιατρό-αναισθησιολόγο-κλινική) σε κορυφαίο γιατρό της Θεσ/νικης. Και ζητάνε 2.000€ για το σκυλάκι??? Περαστικά !!!
|
||||
|
||||
|
Μπορει να μην ειχες ολικη ριξη οπως ο σκυλος.φιλικα παντα..
|
|
|
||||
|
||||
|
κριμα το καημενο.... περατικα του.. να σαι σιγουρος πως δεν προκειτε να επανελθει εντελως αλλα μπορει να ειναι τοσο μικρο το προβλημα που ουτε καν να το καταλαβαινεις...
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλοι από Αθήνα φέρνουν τους σκύλους τους στις κτηνιατρικές κλινικές του ΑΠΘ για δύσκολες ή "ακριβές" περιπτώσεις!
Ίσως πρέπει να αποφασίσεις το σχετικό ταξίδι! Εάν χρειαστείς κάτι, μπορώ να σε κατευθύνω...
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
παντως ο φοιβος ειναι ευδιαθετος και εχει ορεξη και αφου τα εχει αυτα δεν φοβαμαι τιποτα |
|
|
||||
|
||||
|
περαστηκα και καλο κουραγιοοο ....
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σκυλος νεας γης | ραφαηλ10 | Άλλα ζώα | 18 | 03-06-10 09:08 |
| τι σκυλος? | tak660x | Άλλα ζώα | 26 | 01-11-07 12:54 |
| τι επαθε!!!!!!!!! | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-10-07 22:15 |
| παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |