|
|
|
|
||||
|
||||
|
κλεοβουλε αργησες μια μερα...
μπορεις να μου το παραγγειλεις? ειτε θα ξαναερθω συντομα ειτε θα ερθει καποιος απο θεσσαλονικη δε σου στελνω πμ και το γραφω εδω μηπως ενδιαφερονται κι αλλοι και τα φερεις ολα μαζι...
|
||||
|
||||
|
Ισως μπορειτε να βρειτε τετοιου τυπου βιβλια σε καλα και επιλεγμενα μαγαζια με ειδη αλιειας.
Εκει που πηγαινω εγω παντως εχω πετυχει μερικα αναλογα καλα βιβλια. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Όποιος θέλει στέλνει πμ (πάει το ποστ) |
|
|
|||
|
|||
|
Κλεόβουλε σ'ευχαριστώ για το βιβλίο
![]() ![]() ![]() Είναι κατατοπιστικό, επεξηγηματικό, με υπέροχες φωτογραφίες (ίσως, επιεικώς, αμυδρά καλύτερες από τις δικές μου)... Πραγματικά ένα βοήθημα για όλους μας που αξίζει να είναι στις βιβλιοθήκες μας !!! ΥΓ.: Κατιτίς σε σαλιγκαράκια??? |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Στο δικό μου γιατί έχει ζωγραφιές;;;; Ποιοτικές μέν, ζωγραφιές δε!!! Μπαρμπακλεόβουλε, τα καλά με τις φωτογραφίες τα δίνεις αλλού;
|
|||
|
|||
|
Κλεόβουλε έχεις π.μ.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ευχαριστώ Κλεόβουλε.......απλά απίθανο.....
Ότι πρέπει για το Μεσογειακό που.......σχεδιάζω στο πολύ μακρινό μέλλον
|
||||
|
||||
|
τι τιμη εχει ρε παιδια?
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ερώτηση για βιβλίο | Alonso | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 28-05-08 18:41 |
| Βιβλίο για αρχαριους | sparos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 05-07-07 19:39 |
| Κατάλογος με τα ψάρια της Ελλάδας ή της Μεσογείου ? | PLUTON | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 12-07-05 22:32 |