|
|
|
|
||||
|
||||
|
Oι τιμες παιδια παιζουνε πολυ και οντως τα μαγαζια πουλανε οσο θελουνε.
Εδω που ειμαι το μαγαζι αγοραζει τα tropheus duboisi για 10$ στα 3cm και τα πουλαει 30-35$ λιανικη.Μερικες φορες τα παιρνει 5-6$ σε special τιμη και τα πουλαει το ιδιο. Oσο για τους χομπιστες μονο σε μια περιπτωση ειναι λογικο να πουλανε πιο ακριβα απο τα μαγαζια.Αν τα ψαρια τους ειναι αγρια και τα μωρα τους Φ1 και η ποιοτητα τους ειναι πραγματι πολυ καλη και δεν υπαρχουν καθολου στην αγορα. Με λιγα λογια αν εχουν ψαρια που δεν υπαρχουν στην αγορα πουλανε οσο θελουν , σε οποιον θελουν και σε οποιον αρεσει.... Σε καθε αλλη περιπτωση ειναι ντροπη και ασχροκερδεια.. |
|
|
||||
|
||||
|
ενα βιντεο τις πρωτες μερες που πηρα τα μολιρο. (σε 180 λιτρα λιγες μερες)
![]() κι εδω ενα κανα 2 μηνες μετα με μωρα απο 3 γεννες. (σε 450 λιτρα species tank) πανικος την ωρα του φαγητου!!! ![]() για βγαλτε και οι υπολοιποι τα τροφεους σας στη φορα...
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Aρχηγε εδω που ειμαι εγω ειναι Τασμανια (με τον tasmanian devil)οχι Τανζανια.Καλα θα ηταν να ημουνα Αφρικη...Θα τα ψαρευα μονος μου...
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Για δέστε
|
|
|
|||
|
|||
|
μπαααα οταν ηταν θολο το νερο μου αρεσε ποιο πολλη ( εκρυβε ενα μυστηριο )
αντε με το καλο να μπουνε τα ψαρια Χρηστο |
|
|
||||
|
||||
|
Με το καλό και οι κάτοικοι
Περιμένουμε λεπτομέρειες (με το στήσιμο της πέτρας θα χρειαστεί να πειραματιστείς ανάλογα και με το μέγεθος των ψαριών-πχ οι κρυψώνες μου φαίνονται πολύ μεγάλες και διαμπερείς) |
|
|
||||
|
||||
|
μπηκαν και οι κατοικοι εχθες
εχει χαμηλά αρκετες κρυψωνες ποιο "σφιχτές" αλλα ψάρια πάντως ξεψαρωτα εντελως από το πρωτο λεπτό |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|