|
|
|
|
||||
|
||||
|
και 25 καλα ειναι αλλα να προσεχεις τα ψαρακια τι θερμοκρασια θελουν
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
θελω να βαλω και μοσσ αλα δεν βρισκω πουθενα.... ποσες ωρες φωτισμο θελει?βεβαια πεφτει και φυσικο φως ολο το πρωι |
|
|
||||
|
||||
|
το φυσικο φως δεν ειναι και παρα πολυ καλο :/
φωτισμος μαξ 10-11 ωρες αλλα σιγα σιγα οχι μπαμ 11 ωρες |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
επισης μαλλον θα χρειαστω κι αλλο φλουριτ αλλα γινεται να το βαλω αφου το ενυδρειο ειναι γεματο με νερο? |
|
|
||||
|
||||
|
το φλουριτ θα βγαλει πολυ βρωμια αμμα το βαλεις με νερο δεν ξερω δεν το εχω κανει αλλα νομιζω οτι θα στα κανει μανταρα......
απο το τζαμι μπορεις ή ενα σφουγγαρι (οχι απο την πρασινη πλευρα) ή μια τηλεκαρτα ή εναν μαγνητη ή μια ξυστρα |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() ------------------------- καλημερα σας πηρα και ενα πεντοκιλο ασπρο χαλικι γιατι με τα φυτα που εβαλα δεν μου φτανει νομιζω και επειδη θελω να βαλω κι αλλα κατι αλλο...ο πλεκοστομος κανει για 110 λιτρα και μπορει να συμβιωσει με γαριδες???? μοσσ που μπορω να βρω εχω ψαξει παντου ![]() ------------------------- μπηκε και μια εχινοδορους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 29-11-10 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
κανε μια αγγελια ζηταω μοςς για χαρισμα ολο και καποιος θα εχει ειναι απο τα απλα φυτα.....
το ασπρο δεν θα το εβαζα ισως δειξει ασχημο οταν βρωμισει |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
| αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
| Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
| αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
| Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |