|
|||||||
| Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Πάρα πολύ ωραίο aquascaping.
Συγχαρητήρια. (Τους σωλήνες και τα φίλτρα δεν μπορείς να τα κρύψεις; Τουλάχιστον στη φωτογράφηση απομάκρυνέ τα)
|
||||
|
||||
|
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους …
Παράθεση:
Παράθεση:
…άσε γιατί μου κάηκε και η αντλία που διαχέει το Co2 και έχω πελαγώσει…
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() ![]() Ελα παρε αυτη που μου ειχες δωσει ...
|
||||
|
||||
|
Γιωργάκη έχω αλλάξει 2 αντλίες από τότε...
κράτα και την δικιά σου γιατί κάποια στιγμή βλέπω και αυτή να τα παίζει….
|
||||
|
||||
|
Μετά από αρκετή ταλαιπωρία με την άτιμη bba
και τριχοειδή άλγη ύστερα από ένα μεγάλο σοκ που υπέστησαν τα φυτά (όταν έκοψα τα λιπάσματα) τελικά τα κατάφερα και το ενυδρείο επανέρχεται σιγά σιγά και πάλι στους φυσιολογικούς του ρυθμούς….
|
||||
|
||||
|
Επιτελους καθαρισε
|
|
|
||||
|
||||
|
Ω ναι!
Περιμένω να φουντώσουν όλα τα φυτά για να τα περιποιηθώ κατάλληλα Η αριστερή ρίζα δεν δείχνει όμορφη γιατί έχω βγάλει και κάτι άλλα κλαδάκια από την δεξια μεριά που σαν σύνολο άλλαζαν τελείως τον διάκοσμο….. όταν μπουν ξανά, θα δεις….
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
| Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
| Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
| Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |