|
|
|
|
||||
|
||||
|
Έχω μια μελανοταινια, 2 rainbow shark, 2 πλεκοκ 1 siam
|
||||
|
||||
|
Δεν ξερω για τα rainbow shark,αλλα η μελανοταινια θα τα τσακισει σιγουρα.Δωστη(και αν αποφασισεις να την δωσεις και ειναι και preacox εδω ειμαι για να την παρω |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
εχεις δικιο για αυτο διοτι 3 φορες την τσακοσα να τα κυνιγαει σαν μανιασμενη!! ειναι Melanotaenia boesemani και ειναι η μονη που τρωει εντομα ζωντανα εχω παρατηρησει μιας μαι μερα την τσακωσα να μασουλαει ενα κουνουπι! και θελω και δεν θελω να την δωσω γιατι ειναι το πρωτο ψαρι που ειχα και το ειχα παρει μια σταλια και τωρα εχει γινει θηριο!! αλλα αν ειναι να γλιτωσω τα μικρα το ξανασκεφτομαι! αν την ωαλω αυτην στο 1ολ? δεν θα την παλεψει?
|
||||
|
||||
|
Αυτη η μελανοταινια(εφοσον μπει σε χαρεμακι,οπως πρεπει δηλαδη)ειναι μεγαλη και για το 120 αρι σου.Μεγαλωνει και αλλο(το αρσενικο φτανει 10-12 εκατοστα),οποτε την ξεχνας για το 10αρι σου.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
οποτε αν ενδιαφερεσαι για την σιγκεκριμενη ακομα στην χαριζω. Αρκει να μου στελνεις φωτογραφιες της και να με αφηνεις να της μιλαω στο τηλεφωνο!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
------------------------- κατι τελευταιο! απο τουσ γονεισ ξιφορους πιος τρωει τα νεογνα? η θηλικια η το αρσενικο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 06-09-10 στις 09:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Aporia! | litsa | Ζωοτόκα | 1 | 29-06-10 20:05 |
| aporia me provolea <<mh>> 250 watt | fishlova | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-01-08 21:20 |