|
|||||||
| Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
μηπως μπωρεισ να δοσεισ καποια διευθινση στο ιντερνετ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Αν εννοείς στη Γερμανία: www.aquaristic.net
Πολύ φθηνός (σε σχέση με Ελλάδα), αξιόπιστος αλλά λίγο αργός.
|
||||
|
||||
|
Για πείτε παιδιά;¶λλαξε τιποτα μετά από μερικούς μήνες στα πετ σοπ της πόλης μας;
Για πείτε τις τελευταίες σας εντυπώσεις; |
|
|
||||
|
||||
|
Ο πατρεως προς το χειροτερο πιστευω λογο κρισης και ο κορινθου1 1 2 ευρω πανω σε πραγματα απο τον πατρεως.Δυστυχως δεν βλεπω προοπτικη εξελιξης γιατι απλα εχει φυγει η διαθεση και σε βλεπουν μονο ως ενα ματσο λεφτα με ποδια.Εγω σαν hobbyστας εκοψα ΟΛΑ τα ψωνια μου απο πατρα και πλεον δουλευω μονο τον osmosis.Ειναι ο μονος που ισως εκτιμησει το ευρω που του δινεις και εχεις πολυ καλη εξυπηρετηση ψωνισεις δεν ψωνισεις!!!Εσεις πως τα βλεπετε?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ο πατρεως(οπως ειπες κ εσυ
Κ φυσικα κανενας δεν συγκρινεται με τα e-shop εκτος απο τον Κορινθου που εχει εξοπλισμους σε τιμες e-shop. Με λιγα λογια τα ιδια κ χειροτερα. |
|
|
||||
|
||||
|
Πλεον τα πραγματα καταντησαν γελοια ως προς τις τιμες.Αν δεις τιμες σε θαλλασινα ειδικα θα βαλεις τα γελοια!!!!!!Οσο για εξοπλισμους και γενικα ζωντανα ας ειναι καλα το gab με τις αγγελιες του...Εγω το ξανα εγραψα στο προηγουμενο ποστ πλεον ψωνιζο μπλα μπλα μπλα μπλα(μην μας πουν οτι κιανουμε διαφημιση)...Ο πατρεως μονο και μονο ειναι ακομα ανοιχτος λογο οτι ειναι μονοπωλιο δηλαδη δεν υπαρχεις αλλος με τετοια γκαμα.Τι γκαμα δηλαδη οτι μας ειναι πλεον απαραιτητο....Εγω νιωθω πολυ 'χαζος' οταν τα σκαω απο αναγκη και δεν εχω που αλλου να παω να στηριξω εναν ανθρωπο ο οποιος το κανεις και το χαιρεται ρε παιδι μου.Τι να πω δεν ξερω...
|
|
|
||||
|
||||
|
Πώς είναι τα πράγματα σήμερα,ξέρει κανείς ?
Επισκέφτηκα αυτόν στην Αγιά μιας και μένω εκεί κοντά χθες Σάββατο,πήγα έριξα μια ματιά κάτω στα ενυδρεία (για αγορά),το αφεντικό έλειπε,το παιδί εκεί που ρώτησα είχε μεσάνυχτα απογοητεύτηκα και έφυγα. Μόνη λύση από ότι βλέπω τώρα Αθήνα (δυστυχώς για την τοπική αγορά). Προσωπική μου άποψη,η αγορά στη Πάτρα δεν είναι ώριμη ακόμα γιατί δεν έχουν δώσει την απαραίτητη σημασία που χρειάζεται αυτό το χόμπι. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |