|
|||||||
| Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Τάσο επειδή έχω μπερδευτεί θες να βάλεις άμμο για υπόστρωμα (έδαφος) , τυρφόχωμα ή και τα 2 σε συνδυασμό?…
![]() θα σου εξηγήσω όλα τα μειονεκτήματα της άμμου και την χρήση της εκτος νερου για emersed, vivarium κλπ …
οπότε για να δεις αποτέλεσμα η άποψη μου είναι σκέτο τυρφόχωμα με λίγο Algoflash…. Ή κάποιο άλλο potting soil του εμπορίου…αλλιώς αν προλάβω και φτιάξω το τυρφόχωμα που χρησιμοποιώ για τις καλλιέργειες θα σου δώσω να κάνεις μία στρώση….
|
||||
|
||||
|
να στε καλα βρε παιδια ...τα ξεμπερδεψα επιτελους ...raven σε ευχαριστω αν καταφερεις να μου δωσεις λιγο φυτακι (οταν το στησω φυσικα) και αντωνη...εννοειται πως αφου μου τα ξεχωρισες τυρφοχωμα με τα χιλια...στο φυτωριο θα ζητησω club moss και μικροσωμες φτερες ...ελπιζω να ξερουν....και παλι ευχαριστω παιδια
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
sorry για την επεμβαση αντουαν αλλα το μικρανθεμοιδες που μου εδωσες σε σκετη αμμο το εβαλα και εγινε τουμπανο απο τις πρωτες μερες κιολας... μισο βατ ανα λιτρο και estimative λιπανση... αυτα βεβαια οχι σε βιβαριουμ αλλα σε ακουαριουμ, δεν ξερω αν συμπεριφερεται το ιδιο, μαλλον οχι εε? |
|
|
||||
|
||||
|
Αλεξ καλά εκανες και το ανέφερες
|
||||
|
||||
|
πολυ σωστα αλεξ...και γω φυτεψα πολυ λιγο απο αυτο που μου εδωσε ο αλεξανδρος και ηδη με 5μερες E.I και φωτισμο κατι παραπανω απο μισο βαττ ανα λιτρο εχει πεταξει νεα φυλλαρακια ....οπως ειπε και ο αντωνης ..δεν θα βαλλω νερο μεσα ..οποτε κατεληξα ηδη ...
------------------------- παιδια..μολις ηρθα ...βρηκα ξυλα,φυτα,πετρες και αγορασα και τυρφοχωμα...φωτογραφιες μετα γτ ειμαι σε τρελη εγρηγορση..δεν γινεται τωρα...παω να στησω το βιβαρι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : smt120
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 24-05-10 στις 20:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Αντε καλο στησιμο!!!
|
||||
|
||||
|
νροπη σου!
![]() τασο καλο βολι..εεεε στησιμο του βιβαριουμ!![]()
|
||||
|
||||
|
αχαχαχαχαχ..να στε καλα ..θα το δειτε σε λιγο....
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
| Επιτελους η αρχη εγινε!!! | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-06-07 10:19 |
| Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |