|
|||||||
| Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Εύγε Απόστολε,πανέμορφο το τοπίο .
|
|
|
||||
|
||||
|
σε περιμενω για καφε! Θελω την γνωμη σου! Να και μερικες ακομα φωτογραφειες
|
|
|
|||
|
|||
|
...γι'αυτο δεν βρισκω πετρες στο ποταμι...ξεμεσιάστηκες..
Ωραιος!
|
||||
|
||||
|
τι να κανω; τι να κανω!!! Θελω να εθεις και σει!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Αν μπορεί και ο Μιχάλης θα σε επισκεφτούμε μαζί.Να πιάσουν και λίγο οι ζέστες
να κάνουμε και καμμια βουτιά.. |
|
|
||||
|
||||
|
Όταν αναπτυχθούν τα φυτά σου, θα είναι ένας παράδεισος...
Αποστόλη, δες το ενδεχόμενο για μια αεραντλία στο βαθύ σημείο της λίμνης, τουλάχιστον τώρα το καλοκαίρι... θα βοηθήσει περεταίρω την κυκλοφορία σου και θα ενισχύσει τη λίμνη σου σε οξυγόνο.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
------------------------- Βασιλη το εχω στο νου μου για μια μεγαλυτερη αντλια. Το καλοκαιρι ερχεται και αυτες μου ειναι μικρες σκεφτομαι να βαλω ενα συντριβανι. Τι λες; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 20-05-10 στις 08:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() Πριν όμως...να σε ρωτήσω από ποιο σημείο-βάθος, αντλείς το νερό σου? Υπόψην σου ότι πρέπει η αντλία σου να βρίσκεται κάπου στα βαθιά...διαφορετικά ο καταρράκτης μπορεί να οξυγονώσει μόνο ελάχιστες δεκάδες εκατοστά κάτω από την επιφάνεια... Σωκράτη, το λες αυτό για αστείο?
|
||||
|
||||
|
αυτο ειναι το μικρο νουφαρο που σας ελεγα ειναι νανος; εγω πιστευω αργησε να μου μεγαλοσει επιδει το ειχα σε μεγαλη γλαστρα και εγινε πρωτα το ριζωμα και μετα εδωσε φυλλα και ανθος
|
|
|
||||
|
||||
|
τι ομορφια ειναι αυτη......
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Φανταστικό το νούφαρο!!!!! Μπράβο Αποστόλη! Υ/Γ το ότι είναι μικρό το ανθός δεν σημαίνει ότι το νούφαρο είναι νάνος. Του χρόνου θα δήξει. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
| Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
| Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
| S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |