|
|||||||
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
σωστός ο παίκτης.έχω το ίδιο.
πήρα 3 μπαλαστ ηλεκτρονικά 30 αίουρο και 3 φιλιπς άκουαρελ 36βατ με μήκος 90 cm 21 αίουρο.δεν μπορώ να πω πως είναι ακριβή η όλη εγκατάσταση.με τις λάμπες αυτές έχεις 108 βατ σε 110 λτ ενυδρείο.αρκετά βατ για φυτεμένο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε και στο δικο μου με το καλο! ποτε θαρθεις? |
|
|
||||
|
||||
|
θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωω
|
||||
|
||||
|
Δεν είναι δύσκολο, μη σε τρομάζει... λίγη όρεξη να έχεις
|
||||
|
||||
|
μωρε ορεξη εχω αλλα δεν γνωριζω τιποτα απο ηλεκτρολογικα και τα φοβαμαι αυτα τα μπαλαστ με την θερμοτητα και τον ρευμα και δεν το διακινδυνευω...
και δεν γνωειζω και κανεναν που να μπορει να με βοηθησει!
|
||||
|
||||
|
Δεν είναι τίποτα... η σύνδεση αν μιλάμε για ηλεκτρονικά ballast είναι πολύ απλή, 4 καλώδια που απλώς τα ενώνεις πάνω στα ballast... τα υπόλοιπα (στήριξη λάμπας, ανακλαστήρες κλπ) είναι απλώς θέμα φαντασίας... και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
| aquatlantis 80, diy, καπάκι, λάμπα t5, λάμπα t8 |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Mod σε aquatlantis 120 λίτρα. | ispyii | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-12-09 02:36 |
| Το 1ο μου ενυδρείο - Aquatlantis 120 Lit | Thrillos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 13-11-09 14:14 |
| Ενυδρεια aquatlantis | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 02-11-09 19:20 |
| Aquatlantis 96 Lt | haf_k | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 28-09-09 09:28 |
| Aquatlantis 360 | kastmaniac | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 23 | 26-04-07 13:26 |