|
|||||||
| Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Αν τα φυτά καλύπτουν όντως τα 2/3 του χώρου είναι μάλλον πολλά!! Εγώ πάντως θα τα αρραίωνα λίγο γύρω από την ρίζα στο κέντρο, θα φαινόταν και η ρίζα καλύτερα, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό!!
Για το καρτελάκι δεν τίθεται θέμα διαφήμισης, όλοι έδω μέσα ξέρουν το εν λόγω μαγαζί. Απλά μου "χτύπησε" λίγο στο μάτι!!! Και σίγουρα δεν υπάρχει θέμα να ζήτήσεις συγνώμη Α, και με το καλό το 400αρι!! Είσαι σε καλό δρόμο |
|
|
||||
|
||||
|
μου αρεσει η ζουγλα σου πρεπει να κλαδεψεις τα 2/3 των φυτων και να μου τα στειλεις για να ειναι ποιο ομορφο
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλες οι java πετάνε συνέχεια νέα φυτά στα φύλλα τους και τα παίρνω και τα χώνω στο πίσω μέρος . Νομίζω ότι στο πίσω-πίσω μέρος δεν πρέπει να περνάει ούτε φύλλο....
Όταν με καλό πάρω το 400 δεν θα το φυτέψω τόοοοοοσο πολύ και σίγουρα θα χαρίσω αρκετά φυτά στους ''καλούς'' μου φίλους Ευτυχώς .....δεν με ρώτησε κανείς πόσους καρδινάλιους έχω ![]() γιατι θα προκαλέσω ![]() Παναγιώτης |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Α............. μόλις θυμήθηκα να ρωτήσω: πόσους καρδινάλιους έχεις?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasisg : 25-02-10 στις 12:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Να μην κάνω τον δύσκολο ...να απαντήσω
![]() Νομίζω 52 ![]() ![]() ![]() ![]() Αρχίστε ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
xaxaxa βαλε αλλους 8 να γινουν 60. τα ηθελε ο Κ*@&@& παντως ετοιμασου για σχολια χαχαχαχαχα
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Σωστός!!! Αν είναι 60 τους στοιχίζεις σε 10 σειρές των 6 για να μπορείς να τους μετράς πιο εύκολα |
|
|
|||
|
|||
|
Και αν σας πω ότι κρατιέμαι να μην αγοράσω άλλους
![]() Πάντως τους αγαπάω πάρα πολύ όλους και στο 400 θα βάλω μόνο καρδινάλιους . Δεν ξέρω γιατί αλλά τους ''πάω".....Τώρα που βρήκα πως ανεβάζουν φωτο ( είμαι τούβλο με τα computer ) θα ανεβάσω μία όταν σκάνε μύτη όλοι από το βάθος της ζούγκλας για να φάνε ![]() Πάντως εγώ τους χαζεύω με τις ώρες
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Όλοι έξω από τα βάθη της ζούγκλας για φαι!!! ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9NL7n...eature=related Πέρα από την πλάκα, εγώ σε 400λτ θα πέταγα και κανένα δίσκο. Μόνο καρδινάλιοι? Κρίμα τα λίτρα!!! |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| 100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
| φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
| Φυτεμένο με Πιράνχα | TaitO | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 31-01-07 21:46 |
| πρωτάρης σε φυτεμένο | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-01-07 21:13 |
| Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |