|
|||||||
| Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
τελικα ηταν ωραια αυτα τα ξυλα πραγματικα χαιρομαι που το ενυδρειο μου επεσε σε καλα χερια και οτι αυτος που το πηρε το εκτιμαει και δεν μιλαω μονο απο θεμα τιμης(που ουτως η αλλος ηταν πολυ χαμηλη).αλλωστε σ'αυτη την ζωη δεν στηριζονται ολα στα λεφτα ειδες τελικα που ειχε και ενσωματωμενο πολυμπριζο και δεν το ηξερα? αστο με τα χρυσοψαρα.κουκλι ειναι. Η ελα να σου δωσω καμια κιχλιδα να βρεις την υγεια σου
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
![]() Πάνο έγινε ήδη πολύ καλό, αλλά πες μας, τι θα βάλεις, μη μας σκας... 11 βρε θηρίο? Κι εγώ που νόμιζα ότι τα δικά μου 7 είναι πολλά... respect.Να τολμήσω μια πρόβλεψη? Μήπως σχεδιάζεις πάλι Ελληνικό βιοτοπικό, αλλά αυτή τη φορά με Ladigesocypris ghigii,κοινως γκιζάνια? |
|
|
||||
|
||||
|
νομιζω οτι ξερω
πολυ ωραιο Πανο |
|
|
|||
|
|||
|
Πανο, να τα κατοστησεις τα ενυδρεια σου
|
|
|
||||
|
||||
|
ισως βαλει paradise fish μιας και λεει οτι θα παραμεινει κρυου νερου
|
||||
|
||||
![]() Θα σας φαει η περιεργεια!! Δεν μπορω να πω .......
|
||||
|
||||
|
Πολύ όμορφο Πάνο
.
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΠΑΛΙΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 43 | 25-04-14 12:46 |
| ενυδρειο με χρυσοψαρα σαλιγκαρια κ "αστακο" | spookyroses | Σαλιγκάρια | 5 | 06-03-09 13:59 |
| "Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
| ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |
| ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |