|
|
|
|
||||
|
||||
|
δε θα γελασω
γιατι αμα με παρει κανενας φιλος πρεφα τη κανω θα με δειτε στο u tube 2 μετρα στα γονατα μπουσουλοντας να ταισω να μη τρομαξουνε αμα βαλεις ενα σφουγκαρι απο κατω ενα πανι κατι δε θα κανει κραδασμους εγω το λεω μη δινεις τσαμπα λεφτα και δε κανει στο τελος
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
οποτε μια αεραντλια παντα ειναι χρησιμη.... παντος μην τα κακομαθενεις τα δισκακια... μαθε τα να σε βλεπουν... αν το πας ετσι δεν θα μπορεις να τα βλεπεις ποτε....
|
||||
|
||||
|
κανω προοδο καθε μερα στην αρχη εμπενα ερπιν μετα στα γονατα και τωρα κανω στασεις καθε 30 εκ και αμα κατσω απεναντι μου ερχοντε να φανε
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Θα πάθεις δισκοπάθεια Χάρη! |
|
|
|||
|
|||
xa xa ¶κου δισκοπάθεια, με τους δίσκους, πολύ καλό.
|
|
|
||||
|
||||
|
θα σας βαλω φωτογραφιες σε λιγες μερες και θα μου πειτε ειναι να μην παθεις αφου ειναι αστερια
------------------------- καλα καλα κατσε να ερθουν και θα σου πω αμα πηγενεις κοντα και τους βλεπεις να μαυριζουν και ερπην θα κανεις και μετανιες
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 30-01-10 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
καλα καλα κατσε να ερθουν και θα σου πω αμα πηγενεις κοντα και τους βλεπεις να μαυριζουν και ερπην θα κανεις και μετανιες[/QUOTE]
η ωρα πλησιαζει!! αν ολα πανε καλα την πεμπτη θα ειναι ελλαδα... + 10 μερες το μαγαζι για παρακολουθηση....και μετα σπιτι μου ![]() ![]() οποτε χοντρικα σε 15 μερουλες ξεκιναω λες μπουσουλισμα??? χαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
|
Βλέπω κολάτε την αρρώστια άσχημα
Είναι άλλο πράγμα τα παλιόψαρα αυτά |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Πάρε μια EHEIM που είναι παντελώς μα παντελώς αθόρυβη και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,αφου το βράδυ έλεγα δουλεύει ή χάλασε τόσο αθόρυβη.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
άντε 1,95 το πολύ!
|
|
|
||||
|
||||
|
η αντιπολυτευση
![]() γιαυτον ελεγα αμα με δει θα με δειτε στο u tube ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
youtube? και λίγα λες! μην σου πω στο star!
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
| Χρηση αεραντλιας και αλλες ιστοριες.. | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-04-08 07:36 |
| Θορυβος σε MCE-600 skimmer | thanpapa | Φίλτρανση | 5 | 06-04-08 16:44 |
| Mειωση θορυβου | Nik25 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 26-12-07 23:25 |