|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
βεβεα καθαριζω αλλα μαζευεται πολυ γριγορα.Στα μπρωστα τζαμια το καθαριζω με μαγνιτι αλλα στο πισω τζαμι δεν μπορω πολυ πραγμα να καθαρισω |
|
|
||||
|
||||
|
τη ψαρακια εχεις ???
|
|||
|
|||
|
Kαι γω έχω μπόλικη καφέ άλγη και στα 2 τα ενυδρεία.Καινούργια είναι, ελπίζω για αυτό.Χαμηλός φωτισμός-όχι λιπάσματα ακόμη.
Τα σαλιγκαράκια μικρά-μεγάλα (apple snails και διάφορα άλλα),δεν κάνουν και πολλά.. Πχ στα φύλλα της ανούμπιας που μαζεύεται πολύ τρώνε λίγη τα χοντρά-χοντρά αλλά αφήνουν μπόλικη. Κ κατέληξα πως τσιμπολογάνε λίγο την άλγη για να τους ανοίξει η όρεξη και να την πέσουν μετά στα τρυφερά φύλλα της ceratopteris αλλά και στις βαλισνιέρες. |
|
|
||||
|
||||
|
Το ζευγαι λιφαλιλι με τα μωρα τους
|
|
|
||||
|
||||
|
ειμαι ασχετος με αυτα τα ψαρακια ψαχνω να βρω αν μπενουν με σαλιγκαρακια αλλα δε βρησκω τιποτα
![]() παντως διαβασα οτι τα σαλιγκαρια κανουν δουλεια με την καφε αλγη
|
||||
|
||||
|
Παιδιά χωρίς να είμαι ειδικός όταν είχα τα ψαράκια αυτά παλαιώτερα δέν πειράζανε ούτε τα σαλιγκάρια ούτε τα άλλα ψάρια
|
||||
|
||||
|
Να παρω μια βεωτουζα, θα κανει δουλεια;
|
|
|
||||
|
||||
|
κανει παρε ενα μαγνητακι τησ τουνζε απλα το καλυτερο βεβαια ακριβο
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Algae Bloom | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-08-03 17:55 |
| Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
| Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |