|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ναι παιζει ρολο και ο αριθμος...ειχα μια εξαδα....
|
||||
|
||||
|
Τελικά κανείς να πει για While cloud minnow από προσωπική εμπειρία??
Κινούνται κοπαδιαστά?? |
|
|
||||
|
||||
|
Καλημέρα...
συνεχίζω το ψάξιμο για ψαράκια κοπαδιού που να ταιριάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο νερό μου και σκέφτομαι και τα ακόλουθα : Lemon Tetra Silver-Tipped Tetra Cardinal Tetra Τι λέτε?? Βασικά κινούνται ομαδικά τα παραπάνω ψάρια? |
|
|
||||
|
||||
|
Αν πραγματικά σε νοιάζει το κοπαδιαστά που λες, οι ροδόστομοι είναι το μόνο ψάρι με τέτοια σμηνο-συμπεριφορά.
Με το καλό η αγορά Α/Ο |
|
|
||||
|
||||
|
halvas
Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Μάλλον θα προσαρμόσω λιγάκι τις απαιτήσεις μου γιατί δεν σκοπεύω να πάρω Α.Ο. σε αυτή τη φάση!! Τα Tetra μου αρέσουν αρκετά (τα περισσότερα είδη τους), άρα μπορεί να κινηθώ προς τα εκεί!! Ή εναλλακτικά στα CPD τα οποία μπορώ να τα βρω εδώ Ηράκλειο (ευχαριστούμε gmanes |
|
|
||||
|
||||
|
Οι λεμονοτετρες αν και υπεροχες δεν εχουν τοσο κοπαδιαστη συμπεριφορα,οι καρδιναλιοι θελουν ph αυστηρα κατω απο 7 οποτε ξεχνα τους.
Τα hasemania nana η οπως τα ειπες εσυ silver tip tetra ειναι μια υπεροχη επιλογη σε κοπαδι 10-12 ατομων,ειδικα αν το υποστρωμα σου ειναι σκουρο και εχεις μπολικα φυτα θα δεις και υπεροχα χρωματα! Και αφου θες και 2ο ειδος βαζεις και μια 8αδα κορυντορας παντα και εχεις ενα ομορφο συνδυασμο! Παντα ομως το ph κατω απο 7.5 με ιδανικο το χαμηλοτερο δυνατο.
|
||||
|
||||
|
Το υπόστρωμα μου είναι λευκό χαλαζιακό χαλικάκι!! Λίγο πιο χοντρό από την κλασσική άμμο!
Γενικά τα Tetra μ'αρέσουν πολύ!! Ίσως καταλήξω σε μία ομάδα από αυτά!! Βέβαια και τα CPD είναιο φοβερά, απλά δεν με ενθουσιάζει το πολύ μικρό τελικό τους μέγεθος!! Αλλιώς από εμφάνιση είναι τέλεια!!! |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόταση για ψάρια | lion | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 20-05-09 10:20 |
| Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
| Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |
| Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |