|
|||||||
| Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
H αυξηση του φωτισμου να γινει με προσοχη και σταδιακα, αλλιως θα βγουν οι αλγες και θα σε κυνηγανε !
|
|
|
||||
|
||||
|
Σταδιακά λίγο δύσκολο....ανάβω για 4 ώρες, κλείνω για 1 ώρα και μετά ξανανάβω 4 ώρες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν λες με ποιο τροπο θα αυξησεις τα watt. Θα προσθεσεις κι αλλες λαμπες ή θα αντικαταστησεις τις υπαρχουσες;
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Από 22 watt σε 55 watt. Έχει ήδη μπει πάνω από το ενυδρείο το φωτιστικό. Με τα 22 watt έτρεξε 10 μέρες... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
------------------------- και φυσικά όταν έλεγα μπουμπούνισε το δεν εννοούσα μια φυσαλίδα / sec αλλά παραπάνω ανάλογα με τις αντοχές των ψαριών σου και τις ανάγκες των φυτών σου (που σίγουρα είναι μεγαλύτερες από τις αντοχές των ψαριών) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 22-08-09 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
-------------------------
και φυσικά όταν έλεγα μπουμπούνισε το δεν εννοούσα μια φυσαλίδα / sec αλλά παραπάνω ανάλογα με τις αντοχές των ψαριών σου και τις ανάγκες των φυτών σου (που σίγουρα είναι μεγαλύτερες από τις αντοχές των ψαριών) Τα ψαράκια που ζουν στο ενυδρείο είναι: 8 blue tetras Boehlkea fredcochui 8 neon tetras paracheirodon innesi 2 amano shrimps 3 otocinclus vittatus 54 lt + cuba (11 pots) πόσο μου προτείνεις να βάλω το διοξείδιο, χωρίς να επηρεάσω τα ψάρια μου? |
|
|
||||
|
||||
|
άστο όπως έχει τώρα και ανέβασε σιγά σιγά λίπασμα, φως και co2 ανάλογα με τα φυτά σου. η cuba είναι γνωστό ότι όταν πάει καλά βγάζει μπουρμπουλήθρες, οπότε άμα δεις κάτι τέτοιο είσαι καλά φαντάζομαι
|
|
|
||||
|
||||
|
Κάποια σημεία της cuba είχαν μπουρμπουλήθρες την περασμένη Κυριακή....
Μόνο για μια μέρα.... Πάντως πάει καλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω παρατηρήσει σημεία σαπίσματος, κίτρινα φύλλα κτλ.. |
|
|
||||
|
||||
|
Φίλοι μου sos, έχω γεμίσει πράσινη τριχοειδή άλγη μόνο επάνω στην cuba.
Οι πέτρες και το υπόστρωμα είναι πεντακάθαρα.... Είναι 2 εβδομάδες τώρα αυτή η κατάσταση. Το σαββατοκύριακο αφαίρεσα αρκετή με τσιμπίδα, αλλά μεγαλώνει ξανά... συμβουλές? |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| otocinclus | theodor72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 23-03-10 14:13 |
| Otocinclus | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-03-08 20:39 |
| Γέννα Otocinclus | tsikis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 74 | 11-07-07 01:50 |