|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
και εγω θα προτιμησω εξωτερικα,γιατι τα ενυδρεια μου ειναι μικρα και τα εσωτερικα θα πιανουν πολυ χωρο.....απλα επειδη το σπιτι ειναι μικρο και επειδη εχω ενα εσωτερικο και δεν κανει καθολου θορυβο...μηπως μπορεις να με ενημερωσεις για τον θορυβο στα εξωτερικα?
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Χρησιμοποιώ hydor δύο χρόνια τώρα χωρίς προβλήματα και θόρυβο μηδέν.
Πάντως, αν πας για εξωτερικό, σε συμβουλεύω σίγουρα ότι πρέπει να αγοράσεις επώνυμο-αξιόπιστο φίλτρο που να μπόρούν να σου εγγυηθούν ανταλλακτικά για το κάθε τμήμα του. Μικροφθορές ή και σπασήματα από ατυχήματα μπορούν να συμβούν στο χρόνο.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
παντως σιγουρα θα βαλω 2 φιλτρα |
|
|
||||
|
||||
|
Εγώ χρησιμοποιώ το Χ2 της RENA (πέρα του εσωτερικού) και ακούγεται περισσότερο ο ένας αναθεματισμένος χρονοδιακόπτης (από ΙΚΕΑ. Ο άλλος ο LEGRAND άχνα δε βγάζει...), καθώς και η ανατάραξη του νερού παρά το φίλτρο.
Χρησιμοποίησα και HYDOR 1 χρόνο με συνεχείς διαρροές . Το έστειλα και ησύχασα.... |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| εσωτερικο φιλτρο | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-01-08 12:32 |
| Εσωτερικο ή εξωτερικο φιλτρο | jordan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-02-07 20:35 |
| ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 73 | 29-01-07 07:00 |
| ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
| Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |