|
|||||||
| DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα κανω το 80*40*45 τα τζαμια πανω απο 30¤ δεν θα βγουν.. 8αρια ολα και ο πατος με κοντρες πανω-κατω, μπρος-πισω..
|
|
|
||||
|
||||
|
ναι ε? τοτε να ψαξω και αλλου.....ποτε θα το ξεκινησεις με το καλο?και τι θα βαλεις μεσα,εχεις αποφασισει?
|
|
|
||||
|
||||
|
Αυριο θα παρω τηλεφωνα...ελπιζω να μην κουραστω πολυ :P (αν και πανω κατω ξερω που θα παρω).
Το θεμα ειναι οτι θελω πολλα τζαμια και βαριεμαι να λεω ποσα κομματια θελω και τις διαστασεις :P Κιχλιδες lifalili θα ειναι οι κάτοικοι! |
|
|
||||
|
||||
|
αν θες ενημερωνε με για τα νεα σου για να μαθω και εγω τιποτα
------------------------- τελικα τι εγινε? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 25-06-09 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Εστησα σημερα τη βαση και πηγα σε εναν τζαμα....29¤ το m² με αλλα λογια 50¤ θα παει η δουλεια αν παω σε αυτον.Θα ψαξω σε αλλους 3 και η χαμηλοτερη τιμη θα με βρει πελατη.Αυριο το πρωι το ψαξιμο
|
|
|
||||
|
||||
|
οκ λοιπον....αντε καλη επιτυχια στο ψαξιμο.....
(μην αναρωτιεσαι....δεν προκειτε να σε αφησω σε υσηχια εγω παλι πρεπει να βρω χωρο για το δικο μου και δεν μπορω και το θεμα ειναι οτι δεν θελω μικροτερο..... |
|
|
||||
|
||||
|
Για χωρο ειναι πολύ απλό....! Πέτα την τηλεόραση!
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μονομάχος | poliko_selas | Bettas | 7 | 02-05-08 09:44 |
| Μονομάχος | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-02-08 22:02 |
| Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
| Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
| Ο μονομάχος μου | laskarino | Bettas | 10 | 11-04-05 12:29 |