|
|||||||
| Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μακάρι Τασούλη, αλλά έχω νομίσει και εγώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάνει, όμως και δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατον να το καταλάβεις.
Μία ιδέα ρίχνω μην νομίζεις ότι το δέσαμε ότι χάνει, απλά να το έχεις πάντα υπ όψιν σου. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- μπα... κάτι δεν παει καλα... σημερα βγαζει 6 το λεπτο... Ισως φταίω κ εγω, για να λιώσω την ζάχαρη, την εβαλα στο μπουκαλι, και την κουνουσα με ζεστο νερο για να λιωσει... δεν την ελιωσα σε κατσαρολακι, του στιλ "συρόπι"... τι λετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aaaooll : 04-11-08 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Μπα... εγώ ουτε καν την διαλύω την ζάχαρη....
Βάζω ζάχαρη, μαγιά, κρύο νερό, γερό ανακάτεμα και δουλεύει. Μήπως έβαλες την μαγιἀ σε καυτό νερό και την κατέστρεψες?
|
||||
|
||||
|
οχι, δεν την εβαλα σε καυτο... αλλα δεν τα ανακατεψα μετα κ ολας την ζαχαρη με την μαγια... οπως εκατσε...
|
||||
|
||||
|
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχεις διαρροή;
|
||||
|
||||
|
μπορω να πω, ναι... ολα εφαρμοζουν τελεια...
σκεφτομαι να ξανα κανω το μιγμα,,..
|
||||
|
||||
|
Και εγώ το ίδιο θα έκανα ....
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|