|
|
|
|
||||
|
||||
|
Δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε αυτό που δίνεις, θέλει κωδικό.
|
||||
|
||||
|
Που τον ειδες τον κωδικο?
Αυτό δεν ειναι ενυδρειο, αλλα συσκευη βασανισμου ενβιων οντων. Τα μονα ψαρια που μπαινουν σε τετοιες κατασκευες ειναι πλαστικά. |
|
|
||||
|
||||
|
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον κωδικό σας για να εισέλθετε..
εμένα αυτό μου εμφανίζει Σωτήρη!
|
||||
|
||||
|
Και εμένα αυτό μου εμφανίζει
|
||||
|
||||
|
Παιδιά προσπαθήστε 2-3 φορές , μια εμφανίζει οτι θέλει κωδικό και μια ανοίγει κανονικά!Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ πως δεν μπορει να λέγετε ενυδρείο αυτό
Φίλε μου με τα χρήματα που κοστίζει "αυτό" μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ όμορφο κανονικό ενυδρείο!!!
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Οταν στρώσει το ενυδρειο πόσο μπορεί να μείνει χωρίς ψάρια? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-07 23:38 |
| Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-07-07 13:03 |
| Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
| Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
| Εκτός από ψάρια, τι άλλο μπορεί να μπει; | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 11-08-04 18:24 |